Een trolley van 30 liter met handbagageformaat

Accessoires_Transport Accessoires_Transport - Trolley TR 100 30 l handbagage NEWFEEL - Compario Families
Accessoires_Transport

Trolley 30 l zwart handbagageformaat NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: het transporteren van je sportoutfit of persoonlijke spullen tijdens weekends of korte reisjes (<3 dagen) De TR100 30L is een compacte en lichte trolley in handbagageformaat (30l). Ideaal als handbagage, voldoet aan de IATA-normen en normen van de lowcost-maatschappijen.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€14.99 - %

Vanaf €14.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8327867
TECHNISCHE INFORMATIE
Getest bij effectief gebruik Al onze tassen en koffers worden in de praktijk getest door personen die beantwoorden aan een wandelaarsprofiel, in dezelfde omstandigheden als die waarin ze normaal zouden worden gebruikt. Tijdens onze "gestandaardiseerde gebruikstesten" werkt de productmanager samen met personen die niet verbonden zijn aan Newfeel, om onze artikelen te testen, verder te ontwikkelen en te beoordelen.
Laboratoriumtests In onze Strenfit laboratoria bootsen we extreme gebruiksomstandigheden na om de sterkte van de materialen, naden, assemblages en kunststof onderdelen te testen. Dankzij die tests kunnen wij 2 jaar garantie geven op onze artikelen.
Hoe wordt de inhoud van de tassen en koffers van Newfeel gemeten? De inhoud wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdvak en alle vakken en zakken met kleine bolletjes. Vervolgens gieten we die bolletjes over in een bak met schaalverdeling, zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.
VOORDELEN
Compatibiliteit Mag mee als handbagage dankzij de afmetingen van 50 x 30 x 20 cm.
Transportgemak Gemakkkelijk te dragen aan het handvat en een handvat op de zijkant.
Stevigheid Materialen en assemblages getest in het lab.
Bescherming tegen schokken Verstevigingen beschermen de onderdelen die in contact komen met de grond.
KENMERKEN
Inhoud
30 l
Afmetingen
51 x 32 x 18 cm
Gewicht
1,810 kg
Kleuren
zwart
Ook in
roze.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Hoofdstof : 100.0% Polyester
Producttest Newfeel-bagage wordt getest in de praktijk en in het laboratorium.
Voorraadinfo Het Newfeel-team raadt aan je koffer of tas te bewaren op een droge plaats en uit het licht, op een goed verluchte plek.
Onderhoudstips Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun eigenschappen behouden (vooral de waterdichtheid), wordt aangeraden dit artikel niet te wassen in de machine, niet in de droger te stoppen, niet chemisch te reinigen en geen bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Om de rugzak schoon te maken gebruik je best wat lauw water met een beetje zeep en eventueel een borsteltje. Maak de stof na enkele jaren opnieuw waterafstotend met een waterdichtmakende spray.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: