Ergonomisch en comfortabel!

Duiken_Materiaal Duiken en Snorkelen - Trimvest Subea 500 TRIBORD - Duiken
Duiken_Materiaal

Trimvest Subea 500 voor duikers TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: ervaren duikers. Trimvest ontworpen voor zowel heren als dames. Het zit comfortabel en biedt veel bewegingsvrijheid!
Maat

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€199.99 - %

Vanaf €199.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8334039
TECHNISCHE INFORMATIE
Een uniseks trimvest! De trimvesten van Tribord zijn ontworpen om zowel mannen als vrouwen te passen. Hiervoor heeft Tribord zich geconcentreerd op de ergonomie ter hoogte van de schouderbanden om drukpunten te vermijden.
Gepatenteerde "V"-vormige schouderbanden Dit trimvest werd ontwikkeld om veel bewegingsvrijheid te bieden tijdens het duiken. Door hun exclusieve vorm laten de schouderbanden de armen vrij en zorgen ze toch voor een goed positiebehoud. Doordat op die manier de borst niet wordt samengedrukt, is het vest zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.
De gespen van de schouderbanden laten een gemakkelijke en nauwkeurige afstelling toe door hun vorm en afmeting.
Uitbreidbare loodzakjes Het stabilisatievest Subea 500 heeft uitbreidbare ballastzakken waar tot 6 kg lood in kan.
Met een handvat is de loodzak heel gemakkelijk uit te halen.
Ergonomische accessoires 3 metalen D-ringen (ergonomisch): een onder de rechterschouderband, twee onderaan het stabilisatievest. Een vierde bevindt zich binnenin de accessoirezak rechts.
De ritsen zijn gemakkelijk te vinden door hun uitlijning en vorm. De twee accessoirezakken werden lager geplaatst om de toegang te vergemakkelijken.
Verstevigde wattering op de rug! Voor meer comfort hebben de ontwerpteams van Tribord een verstevigde wattering op de rug van het vest Subea 500 ontwikkeld, dat zorgt voor demping op de plaats waar de duikfles zit.
Vesten van het "omhullende" type De trimvesten Subea van Tribord zijn van het "omhullende" type: het volume lucht wordt verdeeld over de hele omhulde oppervlakte van het lichaam, voor een groot drijfvermogen.
DNV: dienst na verkoop http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Samenstelling artikel Het trimvest van Tribord bestaat uit kwalitatieve materialen die getest werden in zeewater en in een zwembad. Maar een regelmatig en goed onderhoud is nodig om de uitrusting te beschermen tegen corrosie door het zoute water.
Materiaal: Ripstop 600D polyester.
Stof luchtkamer: PA210 met PU laminering.
Gewicht: 3,88 kg (maat M).
Drijfvermogen S = 100 N/10 l; M = 130 N/13 l; L = 165 N/16,5 l; XL = 180 N/18 l
VOORDELEN
Bewegingsvrijheid Gepatenteerde "V"-vormige schouderbanden.
Draagcomfort Verstevigde wattering op de rug.
Gebruiksgemak Uitbreidbare ballastzakken, toegankelijkheid van de ontluchtingen.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyamide
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water.
Wasinstructies
Niet wassen
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen ver van bronnen die ozon produceren. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Gebruikslimiet Voor gebruik is certificatie door een duikmonitor vereist.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
Alle trimvesten werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe, als deskundige en onafhankelijk consultant. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale medische en onderzoeksorganisatie zonder winstoogmerk voor de veiligheid en gezondheid van duikers.
Producttest Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, de designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs.
Garantie 2 jaar