100 liter Grote opening, extra schouderriemen.

Trekking_Accessoires Trekking_Accessoires - Trekkingtas 100 l QUECHUA - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/a4efeb630e374634b9a64822949356cb.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Trekkingtas 100 l zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trekkers die hun bagage willen laten vervoeren tijdens elke etappe. Handig om je bagage te laten vervoeren bij een trektocht. Grote inhoud (100 liter), stevig, met grote opening en extra rugzakriemen (berghut, trein, luchthaven …).

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€49.99 - %

Vanaf €49.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8128950
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische tests voor rugzakken. In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen, ... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen UV-stralen en vaak wassen, waterdichtheid, ... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: wij gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Milieu-indicatoren Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekkingrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe pas ik mijn rugzak aan? MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (om het bekken) en TREK AAN. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. TREK DE SCHOUDERRIEMEN AAN. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
VOORDELEN
Inhoud Inhoud 100 liter / gewicht 1,7 kg / afmeting gevulde tas: H41 x B72 x D41.
Gebruiksgemak Zakken: 1 binnen, 1 buiten. Compressieriemen. Labelhouder.
Transportgemak Afneembare rugzakriemen. Schouderriem. Handgreep.
Stevigheid Garantie 5 jaar
Ecodesign Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).
KENMERKEN
Duur
langer dan 3 dagen
Inhoud
100 l
Comfort
extra schouderriemen
Afstelling
compressieriemen.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Onderhoudstips Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet volledig waterdicht, bescherm de inhoud bij regen
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 5 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: