Gemakkelijk opgezet, 3 kamers, grote leefruimte.

Trekking_Tenten Kamperen - Tent Air Seconds Family 6.3 XL QUECHUA - Kamperen
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/29552976c782480295faf0770fd19c51.zip/index.html
Trekking_Tenten

Opblaasbare tent Air Seconds Family T 6.3 XL | 6 personen, 3 grote kamers QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: een gezin van 6 dat kampeert en rondreist en een tent zoekt die gemakkelijk is opgezet en weer afgebroken. 3 kamers en leefruimte. Een handige 6-persoons gezinstent met 3 slaapcompartimenten (waarvan 1 uitneembaar) en een hoge, ruime leefruimte. 1 grote deur die je kan omvormen tot luifel, 1 zijdeur.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€519.99 - %

Vanaf €519.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Opblaasbare tent
 
Artikelnummer : 8300026


Neem een kijkje in de tent
AANBEVOLEN SET
TECHNISCHE INFORMATIE
Opbergmogelijkheden De leefruimte en slaapcompartimenten zijn uitgerust met zakken.
Waterdichtheid Alle Quechua-tenten zijn getest in het laboratorium: de hele tent wordt 4 uur lang onderworpen aan 200 liter/uur/m² (200 mm/uur)! en tijdens een testmissie. (Buitentent in polyester met PU-coating 2.000 mm, grondzeil in polyethyleen van 120 g/m², alle naden werden waterdicht gemaakt met thermisch gelijmde stroken). Dankzij een binnentent in ademend polyester onder de buitentent is er geen contact met de druppels condens die zich automatisch neerzetten aan de binnenkant van de buitentent.
Garantie We geven 2 jaar waarborg op alle tenten bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon geldt als aankoopbewijs). Bij een probleem kan je je tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlonwinkel.
Zonbescherming Het doek van de buitentent filtert UV-stralen met een SPF 30. Opgelet: gewoon door een openstaande tentingang kunnen heel wat UV-stralen binnenkomen.
Verluchting Dubbel dak boven de leefruimte.
2 afsluitbare vensters met muggengaas. 1 verluchting boven elke binnentent. Mogelijkheid om de bovenkant van de zijdeur open te laten, zelfs wanneer het regent. Alles is erop afgestemd de tent zo goed mogelijk te verluchten en het natuurlijke verschijnsel van condensatie zoveel mogelijk te beperken.
Bogen, haringen Opblaasbare bogen: Constructie met opblaasbare bogen in 3 lagen: 1 "binnenband" in TPU, 1 polyethyleen hoes met rits en 1 koker om de boog aan de buitentent te bevestigen.
Haringen: Uitstekend bestand tegen verbuiging (staal van 6 mm diameter).
Windbestendigheid wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om de tent van elke kant bloot te stellen aan de wind. Als de tent correct is opgesteld, met alle scheerlijnen goed aangespannen, is hij geschikt voor een gebruik tot windsnelheden van 50 km/u over de grond.
Afmetingen en gewicht; afmetingen opgevouwen 3 grote slaapcompartimenten voor 2 personen: 2 kamers van 2,10 x 1,40 m (max. hoogte 180 cm), met uitneembare scheiding. Het derde slaapcompartiment van 2 m x 1,40 m (met max. hoogte van 190 cm) kan je uitnemen om de leefruimte te vergroten.
Ruime leefruimte van 8,2 m² (met max. hoogte van 2,15 m) en zelfs 11 m² zonder de derde kamer.
Tentzak van 38 x 38 x 100 cm met compressieriemen.
Gewicht: 26 kg
Opzetten/afbreken Opblaasbaar skelet, alles in één (kamers en buitenzeil voorgemonteerd).
4 pomppunten.
Woongedeelte In de leefruimte van 8,2 m² (11 m² zonder derde slaapcompartiment) kan je comfortabel aan tafel zitten met zes personen en is er nog plaats om spullen te zetten. De zijdeur is met een grote kap beschermd tegen de regen. Vensters in pvc en verschillende afsluitbare stukken met muggengaas voor veel comfort bij elk soort weer. Het grondzeil beschermt tegen waterinsijpeling. Grote opbergzakken op de buitenkant van de binnentent. Ingewerkte waslijn.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Vlotte montage / demontage Snel en eenvoudig op te zetten, "all-in-one" opblaasstructuur.
Voor meer personen Grote leefruimte (8,2 m²), drie 2-persoonskamers. Zijdeur beschermd, grondzeil.
Vermindering van warmte Buitentent boven de leefruimte om te ventileren. Ramen en deur met muggengaas.
Duisternis N
Stevigheid Bestand tegen wind van 50 km/u (windkracht 6): getest op een draaiplatform.
Waterdichtheid Getest onder douche van 200 mm water/u (tropische stortbui) en op het terrein.
Onderhoudsgemak 2 jaar garantie. De onderdelen kan je laten repareren in onze Ateliers.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: tent om in te slapen en te leven.
KENMERKEN
Aantal personen
6 personen
Opzetten
opblaasbaar
Slaapcompart.
3
Gewicht
26 kg
Meer ruimte
ja
Opblazen
pomp niet meegeleverd
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Stof buitenkant : 100.0% Polyester Binnenkamer : 50.0% Polyester, 50.0% Polyethyleen Zadelboog : 30.0% Aluminium, 30.0% Polyethyleen, 30.0% Thermoplastisch polyurethaan, 10.0% Glasvezel
Producttest De waterdichtheid van de Quechua-tenten wordt getest door de hele tent 4 uur lang te onderwerpen aan een douchetest met 200 l water/u/m² (200 mm regen/uur). De test met de waterkolom (= mm Schmerber) meet enkel de waterdichtheid van de stof. Die test gaat na of er geen water binnendringt via de naden, kleppen, openingen, ritsen enz. Windweerstand: wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om de tent van elke kant bloot te stellen aan de wind. Tests in reële omstandigheden.
Gebruikslimiet Gebruik uitsluitend de handpomp: Ref.: 8243066
Voorraadinfo Opbergen - na gebruik of na het reinigen eerst goed laten drogen om geurtjes of schimmel te voorkomen.
Onderhoudstips 1 REINIGING - indien nodig kan je de tent reinigen met water en zeep en daarna afspoelen (dat mag met de tuinslang). Vervolgens moet je de tent volledig laten drogen. 2. Harsvlekken - … erg moeilijk te verwijderen: laat de vlek eerst goed drogen en krab dan het hars (voorzichtig) weg, hou er een ijsblokje tegen aan de binnenkant van de tent, dan breekt het hars en komt het gemakkelijker los. 3 OPBERGEN – na gebruik of na het reinigen goed laten drogen om geurtjes of schimmel te voorkomen.
Garantie Al onze tenten kunnen worden gerepareerd in je gewone Decathlon-atelier.
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
  • Trekking_Tenten - Tent Air Seconds Family 6.3 XL QUECHUA
    QUECHUA OPBLAASBARE TENT AIR SECONDS FAMILY T 6.3 XL | 6 PERSONEN, 3 GROTE KAMERS

    Vanaf   €519.99