100% gekamd katoen… voelt gegarandeerd zacht aan.

T-shirt met korte mouwen wit

Ontworpen voor: peuter- en kleutergym. Basisshirt met opdruk voor peuter- en kleutergym: 100% gekamd katoen met lange vezels... voelt gegarandeerd zacht aan! Knopen op de schouder om gemakkelijk aan en uit te trekken.

Kleur : WIT

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€4.99 - %

Vanaf €4.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8352542
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse turnoefeningen op een parcours met aangepast materiaal en opgevolgd door instructeurs. De parcours bestaan uit verschillende toestellen in afmetingen aangepast aan de allerkleinsten (balken, treden, hellende vlakken, gelijke liggers, tunnels, rollen enz.) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen en hun evenwicht bewaren.
Vanaf welke leeftijd mag je aan peutergym doen? Vanaf 10 maanden tot 6 jaar.
Wat zijn de voordelen van dit soort gym? Peuter- en kleutergym bevorderen de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, in het bijzonder de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
VOORDELEN
Zachtheid 100% gekamd katoen.
Gemakkelijk aan en uit Knopen op de schouder om gemakkelijk aan en uit te trekken.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Hoofdstof : 100.0% Katoen
Producttest Het T-shirt werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het T-shirt aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar