Onmisbare outdoorfuncties!

Accessoires Elektronica Outdoor - Suunto Core horloge zwart SUUNTO - Outdoor Uitrusting BLACK
  • Accessoires Elektronica Outdoor - Suunto Core horloge zwart SUUNTO - Outdoor Uitrusting BLACK
  • Accessoires Elektronica Outdoor - Suunto Core horloge zwart SUUNTO - Outdoor Uitrusting BLACK
Accessoires Elektronica

Horloge met hoogtemeter Suunto Core zwart SUUNTO

SUUNTO
Ontworpen voor: regelmatige sporters die een kwalitatief outdoorhorloge willen dat alle beproevingen doorstaat. De Suunto Core is voorzien van onmisbare outdoorfuncties, een behuizing in licht plastic en een bandje in volledig zwart elastomeer.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€199.99 - %

Vanaf €199.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8243045
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoogtemeter De hoogtemeter kan tot 9.000 m meten. Ideaal voor activiteiten waarbij het belangrijk is je hoogte, stijg- en daalsnelheid te kennen. Met de hoogtemeter van de Suunto Core kan je hoogteverschillen meten om je vooruitgang bij de beklimming te volgen. Het logboek registreert alle hoogteveranderingen tussen het begin- en eindtijdstip om je activiteit thuis te kunnen analyseren door grafieken op te stellen.
Barometer De Suunto Core geeft de effectieve druk weer op zeespiegelniveau in de vorm van een gedetailleerde grafiek, en toont de waarden die de laatste 24 uur (met een interval van 30 minuten) geregistreerd werden.De weertendensindicator is een handige functie waarmee je snel de komende weersomstandigheden kan kennen.Het stormalarm houdt je op de hoogte van elke plotse luchtdrukval die moeilijke weersomstandigheden kan voorafgaan.
Automatische afwisseling hoogte- en drukmeting De Suunto Core beschikt over een automatische afwisseling tussen hoogte- en luchtdrukmeting en detecteert de aan- of afwezigheid van schommelingen.Tijdens het klimmen registreert hij de hoogteveranderingen.Wanneer je stopt om even uit te rusten, registreert hij de luchtdrukveranderingen. Elke luchtdrukval die zich voordoet wanneer je onder de blote hemel slaapt, zal concreet geïnterpreteerd worden.
Kompas Het digitale kompas geeft het noorden en de windstreken of tussenwindstreken weer. Door de buiging af te stellen kan je het verschil tussen het geografische en het magnetische noorden corrigeren.Je kan het kompas ook instellen op een bepaalde positiebepaling waardoor je een gekozen richting op het terrein kan volgen.
Dieptemeter De Suunto Core is ook geschikt om te vrijduiken en geeft de diepte weer waarop je je bevindt, evenals de maximale diepte die je tijdens het duiken hebt bereikt.De maximale diepte van het toestel is 10 m.
Horloge Functies: weergave van het uur, een tweede uur en de datum, een alarm, een sportieve stopwatch, een aftelfunctie en de voorziene zonsop- en ondergang voor meer dan 400 plaatsen op de wereld.
VOORDELEN
Meet de hoogte Hoogtemeter met logboek van de hoogtes, meting niveauverschillen.
Oriëntatie Kompas met semi-automatische ijking en digitale plaatsbepaling
Meet de atmosferische druk Barometer met stormalarm en aanduidingen van de weertendenzen.
Meet de temperatuur Digitale thermometer.
Zichtkwaliteit Meerdere functies voor tijd, datum, alarm, met 2e tijd en aftelfunctie.
KENMERKEN
Type product
Berghorloge
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: