10°C. 2,3 kg. Slaapzak met geïntegreerde matras.

Trekking_Slaapgerei_Accessoires Trekking_Slaapgerei_Accessoires - Slaapzak trekking met geïntegreerd slaapmatje Sleepin'Bed 10° Light QUECHUA - Compario Families
Trekking_Slaapgerei_Accessoires

Slaapzak met geïntegreerde matras voor trektochten Sleepin'Bed 10° Light oranje QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trekkers, om te slapen bij temperaturen rond de 10°C. 10°C. 2,3 kg. Slaapzak met geïntegreerde matras, ook apart te gebruiken. 3-in-1-artikel met elastisch systeem aan de rug voor veel bewegingsvrijheid. 2 jaar garantie.
Maat

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€59.95 -75 %

Vanaf €14.95

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 02/01/2016 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8298484
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstemperatuur: Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk labo (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in gewone gebruiksomstandigheden). KIES JE SLAAPZAK IN FUNCTIE DAARVAN.
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen? Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddelde lichaamsbouw en in gewone gebruiksomstandigheden).
Toch moet je dit weten over temperaturen: Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar behoudt de warmte van het lichaam. Wanneer je heel erg moe en koud bent en in een ijskoude, natte slaapzak kruipt, zal je het waarschijnlijk koud hebben, ongeacht de eigenschappen van de slaapzak!
Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand bestand is tegen de kou (mager of dikker, vermoeidheid, …), van zijn uitrusting (matje dat isoleert van de grond, …), kleding (naakt, ondergoed,…) en van het weer (regen, wind,…).
Wist je dat? Dit nieuwe model Sleepin'Bed is ook op te vouwen met de matras.
Het volstaat om de matras leeg te laten lopen. Daarna kun je het geheel oprollen (zorg ervoor dat het ventiel aan het uiteinde zit).
Steek het eerste deel van de slaapzak in de eerste hoes, en de andere kant in de tweede hoes.
Klik de gespen vast, en je Sleepin'Bed is opgeruimd!
VOORDELEN
Thermische isolatie Comforttemperatuur 10°C / limiettemperatuur 5°C.
Veelzijdig Slaapzak met geïntegreerde matras, ook apart te gebruiken. 3-in-1 artikel.
Compactheid Klein volume, ideaal voor trekkers. Aan te passen met de compressiehoes.
Lichtheid Licht gewicht, ideaal om mee te nemen.
Onderhoudsgemak Gemakkelijk in de machine te wassen. Volg de wasvoorschriften.
Duurzaam 2 jaar garantie.
KENMERKEN
Maten
Lichaamslengte: L < 1,85 m.
Gewicht
2,3 kg.
Afm. opgevouwen
L Ø 19 x 54 cm.
Vol. opgevouwen
L 15,3 liter.
Kleur
Oranje.
Verkrijgbaar in
2 kleuren.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling Slaapzak: binnenstof: 100% polyester. Stof buitenkant: 100% polyester. Vulling: 100% polyester, technische wattering van 120 g/m². // Matras: 100% polyester met pvc-coating. Vol PU-schuim.
Onderhoudstips Was de slaapzak niet samen met andere kledingstukken. Voeg 1/3 dosis waspoeder toe en kies het programma synthetische stoffen, op 30°C. Was de matras met een spons met zeep en spoel hem af met zuiver water. Drogen: Hang het geheel open te drogen op een goed verluchte plaats, niet in de zon of in de buurt van een warmtebron (de slaapzak mag ook in de droger, op lage temperatuur). Met een beschermlaken moet je de slaapzak minder vaak wassen (zo blijft de isolerende werking optimaal).
Voorraadinfo Berg de slaapzak weg op een droge plaats, stop hem niet in zijn hoes zodat hij volumineus en dus warm blijft. Voor het opbergen van de matras: vouw hem open en berg hem op met open ventiel.
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: