25°C. Speciaal voor warm weer, supercompact!

Trekking_Slaapgerei_Accessoires Kamperen - Slaapzak Arpenaz 25° Roze QUECHUA - Slaapmateriaal
Trekking_Slaapgerei_Accessoires

Kampeerslaapzak Arpenaz 25° roze QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: slapen bij temperaturen van 25°C en meer, op de CAMPING. 25°C. Speciaal voor warm weer. De meest compacte slaapzak uit ons assortiment, oprolbaar met het elastiek. 5 jaar garantie!

Kleur : ROZE

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€6.99 - %

Vanaf €6.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8353394
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstemperatuur: Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk lab (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in gewone gebruiksomstandigheden). KIES JE SLAAPZAK IN FUNCTIE DAARVAN
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen? Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddeld postuur en in gewone gebruiksomstandigheden).
Onderhoudstips Was de slaapzak niet samen met andere kledingstukken of met delicate kleuren, doe 1/3 dosis waspoeder in de wasmachine en kies het programma synthetische stoffen, op 30°C. Hang de slaapzak open te drogen op een goed verluchte plaats, niet in de zon of in de buurt van een warmtebron. Hij mag ook in de droger, op lage temperatuur. Tip: met een lakenzak moet je de slaapzak minder vaak wassen waardoor hij beter zijn isolerende eigenschappen zal behouden.
Samenstelling Binnen- en buitenstof: 100% polyester. Vulling: Wattering in 100% polyester, 60 g/m².
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Warmte Comforttemperatuur 25°C / limiettemperatuur 20°C.
Transportgemak Gewicht 550 g / Volume 3,5 l / Bindelastiek.
Slaapcomfort Afmetingen 185 x 75 cm / Halve rits.
Onderhoudsgemak Gemakkelijk wasbaar in de machine, volg de onderhoudstips.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: slaapzak - sustainability.decathlon.com
KENMERKEN
Verkrijgbaar in
één maat
Afmeting (cm)
185 x 75
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Gewicht
550 g
Afm. opgevouwen
Ø15x20 cm / 3,5 l
Omgevingstemp.
25°C en meer
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Stof buitenkant
100.0% Polyester
Garnering
100.0% Polyester
Voering
100.0% Polyester
Voorraadinfo Berg je slaapzak gemakkelijk op door hem op te vouwen met het elastiek. Om het vulvermogen en dus ook het warmtevermogen te behouden, bewaar je je slaapzaak best uitgerold en op een droge plek.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op het kassaticket. Producten gedekt door de garantie worden gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan je slaapzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of uit abnormale gebruiksomstandigheden. De garantie wordt pas toegekend op vertoon van het artikel en van het kassaticket.
Garantie 5 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: