20 °C. Koppelbaar en open te ritsen tot deken

Trekking_Slaapgerei_Accessoires Trekking_Slaapgerei_Accessoires - Slaapzak Arpenaz 20° blauw QUECHUA - Compario Families
Trekking_Slaapgerei_Accessoires

Kampeerslaapzak Arpenaz 20° blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: KAMPEERDERS, om comfortabel te slapen bij temperaturen rond 20 °C. 20 °C. Koppelbare slaapzak met volledige rits om gemakkelijk te openen, om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€12.99 -23 %

Vanaf €9.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 29/11/2016 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8328533
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstemperatuur: Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk lab (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in gewone gebruiksomstandigheden). KIES JE SLAAPZAK IN FUNCTIE DAARVAN
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen? Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddeld postuur en in gewone gebruiksomstandigheden).
Onderhoudstips Was de slaapzak niet samen met andere kledingstukken of met delicate kleuren, doe 1/3 dosis waspoeder in de wasmachine en kies het programma synthetische stoffen, op 30°C. Hang de slaapzak open te drogen op een goed verluchte plaats, niet in de zon of in de buurt van een warmtebron. Hij mag ook in de droger, op lage temperatuur. Tip: met een lakenzak moet je de slaapzak minder vaak wassen waardoor hij beter zijn isolerende eigenschappen zal behouden.
Samenstelling Binnen- en buitenstof: 100% polyester. Vulling: 100% polyester wattering van 180 g/m².
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Warmte Comforttemperatuur 20 °C / Limiettemperatuur 15 °C.
Transportgemak Gewicht 1100 g / Inhoud 13,2 liter / opbergzakje.
Slaapcomfort Afmetingen 190 x 75 cm / Volledige rits.
Compatibiliteit Samenritsbaar, om met 2 te slapen: twee dezelfde slaapzakken gebruiken.
Onderhoudsgemak Gemakkelijk wasbaar in de machine, volg de onderhoudstips.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: slaapzak - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Stof buitenkant
100.0% Polyester
Garnering
100.0% Polyester
Stof binnenkant
100.0% Polyester
Achtertas
100.0% Polyester
Onderhoudstips Liggend drogen.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Drogen op lage temperatuur
Voorraadinfo Steek de slaapzak met de voetenkant eerst in de opberghoes. Berg de slaapzak weg op een droge plaats, stop hem niet in zijn hoes zodat hij volumineus en dus warm blijft.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op het kassaticket. Producten gedekt door de garantie worden gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan je slaapzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of uit abnormale gebruiksomstandigheden. De garantie wordt pas toegekend op vertoon van het artikel en van het kassaticket.
Garantie 5 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: