10°C. Heerlijk comfort: katoen en 2 meter lang.

Trekking_Slaapgerei_Accessoires Kamperen - Slaapzak Arpenaz 10° katoen QUECHUA - Slaapmateriaal
Trekking_Slaapgerei_Accessoires

Kampeerslaapzak Arpenaz 10° katoen geel QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kampeerders, om te slapen bij temperaturen rond de 10°C. 10°C. Heerlijk comfortabel, dankzij het zachte katoen. 2 meter lang. 5 jaar garantie!

Kleur : GEEL

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€39.99 - %

Vanaf €39.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8356060
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstemperatuur: Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk lab (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in gewone gebruiksomstandigheden). KIES JE SLAAPZAK IN FUNCTIE DAARVAN
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen? Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddeld postuur en in gewone gebruiksomstandigheden).
Toch moet je dit weten over temperaturen: Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar behoudt de warmte van het lichaam. Wanneer je heel erg moe en koud bent en in een ijskoude, natte slaapzak kruipt, zul je het waarschijnlijk koud hebben, ongeacht de eigenschappen van de slaapzak!
Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand bestand is tegen de kou (mager of wat dikker, vermoeidheid, …), van zijn uitrusting (matje dat isoleert van de grond, …), kleding (naakt, ondergoed,…) en van het weer (regen, wind,…).
Een paar tips om het warm te krijgen voordat je in je slaapzak kruipt: Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat).
Houd je lichaamsuiteinden warm: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven …
Een drinkfles met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld open gaat!)
Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte) maar zonder bewegingen te maken die een koude luchtstroom opwekken.
Onderhoudstips Was de slaapzak niet samen met andere kledingstukken of met delicate kleuren, doe 1/3 dosis waspoeder in de wasmachine en kies het programma synthetische stoffen, op 30°C. Hang de slaapzak open te drogen op een goed verluchte plaats, niet in de zon of in de buurt van een warmtebron. Hij mag ook in de droger, op lage temperatuur. Tip: met een lakenzak moet je de slaapzak minder vaak wassen waardoor hij beter zijn isolerende eigenschappen zal behouden.
Samenstelling Binnen- en buitenstof: 100% katoen. Vulling: 100% polyesterwattering van 260 g/m².
VOORDELEN
Warmte Comforttemperatuur 10°C / limiettemperatuur 5°C.
Transportgemak Gewicht van 2150 g / volume 21,2 liter / compressiehoes.
Slaapcomfort Afmeting 200 x 80 cm / volledige rits met dubbele trekker / 100% katoen.
Compatibiliteit Te koppelen om met 2 te slapen: rits er dezelfde slaapzak aan.
Onderhoudsgemak Gemakkelijk wasbaar in de machine, volg de onderhoudstips.
KENMERKEN
Maten.
één maat
Afmetingen (cm)
200 x 80
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Gewicht
2150 g
Afm. opgevouwen
Ø26x40 cm / 21,2 L
Omgevingstemp
10°C en meer
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Katoen
Garnering
100.0% Polyester
Achtertas
70.0% Polyester, 30.0% Katoen
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Drogen op lage temperatuur
Voorraadinfo Steek de slaapzak met de voetenkant eerst in de opberghoes. Berg de slaapzak weg op een droge plaats, stop hem niet in zijn hoes zodat hij volumineus en dus warm blijft.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op de kassabon. Producten gedekt door de garantie worden gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan je slaapzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of uit abnormale gebruiksomstandigheden. De garantie wordt pas toegekend op vertoon van het artikel en van het kassaticket.
Garantie 5 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: