Tolerant en erg speels!

Ski_Materiaal Wintersport - SKI'S AGIL 700 P WED'ZE - Wintersport
Ski_Materiaal

PISTESKI'S ALLMOUNTAIN DAMES AGIL 700 GROEN WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: ervaren skiesters die graag op de piste skiën en op zoek zijn naar comfortabele ski's voor op elk type sneeuw. Ludieke en gemakkelijke ski's, ideaal om te evolueren op elk type sneeuw. Dynamisch en wendbaar, de ski's Agil 700 zijn een en al plezier.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€229.99 - %

Vanaf €229.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8370048
TECHNISCHE INFORMATIE
Structuur: LIGHT WOODCORE TEC. Overkapping met een lichte houten kern. Erg lichte ski's onder de voet voor nog meer wendbaarheid. De ski werkt als een schokdemper en biedt veel comfort dankzij het hout dat een groot absorptievermogen heeft voor het reliëf en trillingen.
Bindingen: Bindingen van het merk Look, model Xpress 10. DIN, verstelbaar van 4 tot 10. Verstelbaar van 261 mm tot 381 mm.
Stevigheid: Nose met metalen punt en verstevigde top sheet.
Voorbereiding: Gewaxte en geslepen ski's, gebruiksklaar. Kanten geslepen op 89°.
Wat is een camber? Als je de ski op de grond legt, bevinden de contactpunten van de ski met de sneeuw zich vlakbij de nose en de hiel terwijl het midden van de ski (onder de bindingen) een beetje omhoog komt (dit is de camber). Hoe langer en hoger de camber, hoe meer grip de ski heeft en hoe krachtiger hij is. Hoe lager de camber, hoe toleranter en wendbaarder.
Wat is een rocker? Op een "rocker" ski komt de nose (en soms de hiel) vroeger van de grond dan bij een ski met camber. Hierdoor worden de contactpunten naar het midden van de ski verschoven. Het ski-oppervlak dat in contact komt met de sneeuw wordt daardoor korter waardoor de wendbaarheid en het draagvermogen in losse sneeuw verhoogt. Bij het nemen van bochten heeft de ski meer grip op harde sneeuw dankzij de lange edges. Hoe langer de rocker, hoe wendbaarder de ski.
Autoride rocker Lichte rocker aan nose en hiel, camber onder de voet. Dit type shape bevordert de wendbaarheid en tolerantie bij veranderende sneeuw. Je verkrijgt de wendbaarheid van een kortere ski bij het roetsjen en de stabiltieit van een langere ski zodra je op de kant gaat.
VOORDELEN
Wendbaarheid Ze draaien erg gemakkelijk dankzij de autoride rocker (dubbele rocker).
Stabiliteit De breedte (75 mm) zorgt voor stabiliteit in veranderende sneeuw.
Grip Kamber onder de voet voor een progressieve grip op harde sneeuw.
Stijfheid Medium
KENMERKEN
Maten
146cm, 156cm, 166cm@
Sidecut
120/75/110, 15m in 166cm
Programma
80% piste
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: