Gemakkelijke aanzet voor bochten dankzij de rocker

Ski_Materiaal Wintersport - Ski's Adix nr. 7 P WED'ZE - Wintersport
Ski_Materiaal

PISTESKI'S DAMES ADIX Nr. 7 ZWART WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: ervaren skiërs / skiesters op zoek naar performante en gemakkelijke pisteski's voor een hele dag skiën. Goede pisteski met veel grip die toelaat je bochten te variëren dankzij de radius van 13 m en een niet te soepele en niet te stijve flex.

Kleur : ZWART

Maat

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€279.99 - %

Vanaf €279.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8343469
TECHNISCHE INFORMATIE
Structuur: WOODCORE TEC: Constructie met houten kern voor levendigheid en kracht. Sandwichconstructie met verticale edges voor een ideale overdracht van de afzet.
Bindingen: Bindingen van het merk Tyrolia, model PR11 (WZ 11), automatische veiligheidsbinding Full Diagonal, Din 3 tot 11. Verstelbaar van 255 mm tot 378 mm. Bindingen van het merk Tyrolia, model SLR9 (ADIX 9), voor de veiligheid, Din 3 tot 9. Verstelbaar van 255 mm tot 338 mm.
Stevigheid: Gestructureerde en verstevigde nose en top sheet.
Voorbereiding: Gewaxte en geslepen ski's, gebruiksklaar. Kanten geslepen op 89°.
Wat is een camber? Als je de ski op de grond legt, bevinden de contactpunten van de ski met de sneeuw zich vlakbij de nose en de hiel terwijl het midden van de ski (onder de bindingen) een beetje omhoog komt (dit is de camber). Hoe langer en hoger de camber, hoe meer grip de ski heeft en hoe krachtiger hij is. Hoe lager de camber, hoe toleranter en wendbaarder.
Wat is een rocker? Op een "rocker" ski komt de nose (en soms de hiel) vroeger van de grond dan bij een ski met camber. Hierdoor worden de contactpunten naar het midden van de ski verschoven. Het ski-oppervlak dat in contact komt met de sneeuw wordt daardoor korter waardoor de wendbaarheid en het draagvermogen in losse sneeuw verhoogt. Bij het nemen van bochten heeft de ski meer grip op harde sneeuw dankzij de lange edges. Hoe langer de rocker, hoe wendbaarder de ski.
Piste rocker Kleine rocker in nose om gemakkelijk bochten te nemen.
VOORDELEN
Wendbaarheid Korte radius (13m) om bochten te variëren.
Stabiliteit Goede stabiliteit zelfs op harde sneeuw dankzij de constructie met rechte kanten
Grip Uitstekende grip op harde sneeuw, de houten kern biedt levendigheid en kracht.
Stijfheid Stijf
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Voorraadinfo Bij voorkeur op een droge plaats opbergen. Laat de ski's aan het einde van het seizoen waxen en vraag om de wax er niet af te schrapen, zo kun je ze in optimale omstandigheden opbergen.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: