De broek met onderbroek in uitneembare dons.

Ski_Kleding Sportkleding - SKIBROEK DAMES FREE 900 WED'ZE - Benedenkleding Dames
Ski_Kleding

SKIBROEK DAMES FREE 900 GROEN WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: INTENSIEVE skiesters of snowboardsters op zoek naar een broek die een maximale bescherming biedt tegen slecht weer. FREE 900 is een technische broek die voldoet aan de verwachtingen van experts. Ademend, waterdicht en hermetisch! Extraatje: het beste warmtebeheer dankzij de uitneembare short in dons.

Kleur : Malachietgroen

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€139.99 - %

Vanaf €139.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8373497
AANBEVOLEN SET
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de drukwaarde, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).
Waterdicht membraan Een membraan is een erg dunne (ongeveer 5 tot 25 micrometer) polymeer film (polyurethaan, polyester of PTFE) dat op de binnenzijde van een textiel drager wordt aangebracht om het waterdicht en ademend te maken.
Ademende coating Om een ademende coating te creëren wordt een oppervlak ingestreken met een pasta of een vloeistof. Wanneer die op een stof wordt aangebracht, ontstaat een beschermfilm, die wordt vaak gebruikt als waterdichte barrière die waterdamp doorlaat.
Waterafstotendheid van de stof Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Ademend vermogen van het materiaal Om na te gaan of een bepaald materiaal ademt, wordt de verdampingsweerstand of RET gemeten (test gebaseerd op de norm ISO 11092). Hoe lager de weerstandwaarde, hoe beter de stof waterdamp van het lichaam doorlaat, en hoe beter het ademend vermogen.
Winddicht Wist je dat de wind je koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km al gauw aanvoelen als -10°.
De zogenaamde "winddichte" bestanddelen verminderen dit koeleffect door te verhinderen dat de lucht circuleert als gevolg van de wind of als gevolg van de relatieve snelheid tijdens de sportactviteit.
MODELINFORMATIE Dankzij het volume van onze broeken kun je er een legging onder dragen. Regular model => broek met een recht model
Relax model => broek die vanaf het bovenbeen breder gaat
Slim model (koker) => gecentreerde rekbare en aansluitende broek
Atletisch model => smalle broek met voorgevormde knieën. Bootcut model => broek waarvan de benen breder gaan vanaf de kuiten.
VOORDELEN
Warmte Winddicht.
Uitneembare onderbroek (85% pluimen 15% pluimpjes)
Waterdichtheid Membraan 10000 mm, 100% waterdichte naden.
zakken 2 zakken: klein zakje met rits op de band en 1 handzak
Ademend vermogen Ademend membraan. Lange verluchtingen aan de benen.
Bewegingsvrijheid Regular model, voorgevormde knieën, rekbare stof, beenkappen met lycra afwerking
Instelbaar Afneembare verstelbare bretels.
Stevigheid Versteviging onderaan de benen.
KENMERKEN
Model
Regular
Waterdichtheid
Waterdicht
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Hoofdstof : 100.0% Polyester Inzetstuk : 80.0% Polyamide, 20.0% Elastaan
12 klanten van Decathlon hebben bijgedragen aan de validatie van het product tijdens een laatste fase van het op punt stellen van ons product. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com !
Producttest Alle producten van Wed'ze zijn uitgedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Ze worden vervolgens getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Voorraadinfo Hang de jas bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. De jas moet volledig droog zijn voordat je hem op een droge en verluchte plaats opbergt.
Onderhoudstips Het Wed’ze®-assortiment vraagt weinig onderhoud. Om de prestaties en duurzaamheid te optimaliseren, raden wij het volgende aan: - Apart wassen op 30° - Synthetisch programma - Binnenstebuiten wassen - Weinig waspoeder - Geen wasverzachter - Manueel centrifugeren - Drogen op kleerhanger op warme en verluchte plaats - Drogen op lage temperatuur - Niet chemisch reinigen - Geen chloor - Niet op radiator leggen - Het etiket goed lezen
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: