De functionele en waterdichte jas.

Ski_Kleding Sportkleding - Ski-jas dames Midslide grijs WED'ZE - Bovenkleding Dames
Ski_Kleding

Ski-jas dames Midslide grijs Wed'ze WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: regelmatige skiesters op zoek naar een waterdichte jas met veel accessoires. Een nieuwe jas in een langer model. Een zeer verzorgde stijl voor een optimaal comfort op de piste.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€89.99 - %

Vanaf €89.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8315901
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid van het materiaal Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de drukwaarde, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).
Waterdicht membraan Een membraan is een erg dunne (ongeveer 5 tot 25 micrometer) polymeer film (polyurethaan, polyester of PTFE) dat op de binnenzijde van een textiel drager wordt aangebracht om het waterdicht en ademend te maken.
Ademende coating Om een ademende coating aan te brengen, wordt een stof ingestreken met een pasta of vloeistof. Wanneer die op een textiel drager worden aangebracht, wordt een beschermende film gecreëerd die vaak wordt gebruikt als een waterdichte barrière die de waterdamp laat ontsnappen.
Waterafstotend vermogen Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt ze geen water op en blijft licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens de levensduur van het artikel worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Waterdichte naden Dit zijn zelfklevende en waterdichte stroken. Ze worden aangebracht achter de naden en zijn noodzakelijk om waterdichtheid te bieden. Zelfs kleding die uit het beste waterdichte materiaal gemaakt is, zal niet compleet bestand zijn tegen indringing van water zonder waterdichte naden! Wedze test de doeltreffendheid van de afdichtingsstroken na 5 wasbeurten, om te garanderen dat het kledingstuk langdurig waterdicht blijft.
Ademend vermogen van het materiaal Om na te gaan of een bepaald materiaal ademt, wordt de verdampingsweerstand of RET gemeten (test gebaseerd op de norm ISO 11092). Hoe lager de weerstandwaarde, hoe beter de stof waterdamp van het lichaam doorlaat, en hoe beter het ademend vermogen.
Winddicht Wist je dat wind het koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km/u al gauw aanvoelen als -10°.
De zogenaamde "winddichte" stoffen verminderen dit afkoeleffect doordat ze de luchtcirculatie, veroorzaakt door wind of door de relatieve snelheid tijdens het sporten, verhinderen.
Informatie over de pasvorm Dankzij het volume van onze jassen kan je ze met onderkledij of een onderjas dragen. Regular model => Een "klassiek" model, niet te ruim, niet te aansluitend. Het biedt een goede bewegingsvrijheid. Dit model is geschikt voor elke lichaamsbouw en voor elke sportactiviteit.
Relax model => Ruime jas.
Atletisch model => Aansluitende jas en mouwboorden, voorgevormde ellebogen. Eerder korte jassen. Rekbaar materiaal.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van het product is berekend over de gehele levensduur en met verschillende indicatoren.
Er wordt een globale score ABCDE bepaald zodat u gemakkelijk de producten kunt terugvinden met de beste milieuprestatie door producten van hetzelfde type onderling te vergelijken (T-shirts, broeken, rugzakken, ...).

Decathlon geeft deze milieu-indicator vrijwillig.
Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Warmte Wattering 100 g/m² romp, 60 g/m² armen. Warme kap. Mouwboordjes
Waterdichtheid Coating 10.000 mm. Belangrijkste naden waterdicht. Sneeuwvanger.
zakken 6 zakken: 2 steekzakken, borstzak, binnenzak, zak voor skibril en voor skipas.
Ademend vermogen Ademend basismateriaal.
Bewegingsvrijheid Regular fit.
Instelbaar Aanpasbaar aan de polsen. Aantrekkoordje onderaan. Aantrekkoordje kap.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levensduur: Warme waterdichte jas dames
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Hoofdstof : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyamide
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Voorraadinfo Hang de broek bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. De broek moet volledig droog zijn voordat je hem op een droge en verluchte plaats opbergt.
Onderhoudstips Alle kleding van Wed’ze® is makkelijk te onderhouden. Om de prestaties en duurzaamheid te optimaliseren, raden wij het volgende aan: - Apart wassen op 30° - Synthetisch programma - Binnenstebuiten wassen - Weinig waspoeder - Geen wasverzachter - Manueel centrifugeren - Drogen op een kleerhanger, op een warme en verluchte plaats - Drogen op lage temperatuur - Niet chemisch reinigen - Geen chloor - Niet op een radiator leggen - Het onderhoudsetiket goed lezen
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: