Een echte allrounder, voor alle terrein.

Set banden Toro 27,5x2,10

Ontworpen voor: regelmatige en intensieve MTB-ritten op gemengd terrein. Band Hutchinson Toro 27.5x2.10 Hardskin, om te mountainbiken op alle terrein.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€39.99 - %

Vanaf €39.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8377585
TECHNISCHE INFORMATIE
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je allereerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van een band. Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden en wielen van 27.5".
Grip Het Race Riposte-rubber, speciaal voor XC, zorgt voor de perfecte laterale grip.
Rendement Het Race Riposte-rubber levert ook een uitstekend rendement op.
Lichtheid Gewicht: 710 g per vouwband.
KENMERKEN
Gebruik
gemengd terrein
Bandenmaat
27.5x2.10
Hieldraad
Soepel
ETRTO
52-584
TPI
66
Gewicht
710 g
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
Voorraadinfo Dankzij de soepele hieldraad kun je deze band vlot opvouwen om hem gemakkelijk mee te nemen en te bewaren.
Garantie 2 jaar