Goed isolerend pak, gemakkelijk aan te trekken.

Duiken_Materiaal Duiken en Snorkelen - Semi-droogpak 7 mm TRIBORD - Duiken
Duiken_Materiaal

Semi-droogpak 7 mm met kap duiksport TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: wie regelmatig duikt in water van 10° tot 18°. Een semidroog duikpak van 7 mm met goede thermische bescherming, om je warm te houden wanneer je duikt in koud water.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€269.99 - %

Vanaf €269.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8301093
TECHNISCHE INFORMATIE
PRODUCTFILMPJE
Wat is dat eigenlijk, een semi-droogpak? Dit semi-droogpak werkt volgens hetzelfde principe als een wetsuit, met dat verschil dat de T-Zip ritssluiting op de rug waterdicht is. De seals aan de polsen en de enkels houden het water buiten. Het gaat om een kledingstuk met minder watercirculatie! Omdat het water niet wordt ververst, is er minder warmteverlies. Het grootste voordeel van dit duikpak is dat het je warm houdt tijdens je duik, ook al ben je nat.
Thermische isolatie *Dit pak is gemaakt van neopreenschuim van 7 mm dat aan beide kanten bekleed is met een polyamide stof van variërende dikte.
*Thermospan op rug en borst. Schuim Sheico L. Nylonvoering. De uiteinden (aan de polsen en de enkels) zijn waterdicht dankzij de dubbele en gladde seals, die je bovendien kan omslaan voor een maximale waterdichtheid.
*Een hoge kraag die je naar binnen kan omslaan, zodat er geen water binnendringt via de nek.
*Waterdichte ritssluiting met T ZIP-concept op de rug.
De kap *Aparte kap uit neopreen van 7 mm dik, lusjesstof (pluche) aan de binnenkant. Sluit goed aan op het gezicht, de kin is voorgevormd.
*Air Expulse-systeem: voert de luchtbelletjes af die zich in de kap ophopen.
* Met veiligheidsgesp om ze vast te maken op de rechterdij van het pak.
Gemakkelijk aan en uit Dubbele seals met rits aan de polsen en de enkels, voor een maximaal comfort bij het aantrekken. Lange trekker om de rits op de rug gemakkelijker te kunnen sluiten.
Bewegingsvrijheid Eendelig pak met aparte kap. Panden in Ultraspan opzij: zo past het pak zich perfect aan je lichaam aan. Geen naden onder de oksels, voor een betere bewegingsvrijheid van de armen. Voorgevormd.
Slijtvastheid Ergonomische verstevigingen aan de knieën (Supratex) en op de schouders, polsbescherming om wrijving te vermijden. Verstevigd aan de binnenkant voor meer slijtvastheid. De binnenstiksels zijn begrensd met patches. Naden gelijmd en gestikt met draad in nylon, dat steviger is dan polyester, om het pak beter bestand te maken tegen schuren.
Thermische beschermklasse Dit duikpak garandeert een uitstekende thermische bescherming. Het werd getest door het onafhankelijke instituut INPP, dat bevestigde dat dit pak voldoet aan de geldende norm (NF EN 14225-1:2005).

Dit duikpak heeft KLASSE B

A (+7°C/+12°C / +45°F/+54°F)
B (+10°C/+18°C / +50°F/+64°F)
C (+16°C/+24°C / +61°F/+75°F)
D (+22°C/+30°C / +72°F/+86°F)

Klik hier om de volledige handleiding te DOWNLOADEN
Goed gebruik van een semi-droogpak 1/2 Giet wat lauw water (neem bijvoorbeeld een thermosfles mee) in je semi-droogpak voor je duikt.
Dat vermindert het squeezing effect (door de druk van het duiken wordt de lucht die in het pak zit voor je het aantrekt, samengeperst waardoor het neopreen kan rimpelen en soms knellen op de huid).
Goed gebruik van een semi-droogpak 2/2 Wanneer je in erg koud water duikt (bijvoorbeeld een meer of groeve) is het beter om onder je pak een thermische top te dragen voor meer comfort.
VOORDELEN
Thermische isolatie Semi-droogpak in neopreen van 7 mm. Waterdichte rugrits met T-ZIP-concept.
Gemakkelijk aan en uit Een pak met dubbele seals en ritsen aan polsen en enkels.
Bewegingsvrijheid Eendelig pak met aparte kap. Voorgevormd.
Schuurbestendig Ergonomische verstevigingen op de knieën (Supratex) en de schouders.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Schuimplastic
100.0% Neopreen
Voering
100.0% Polyamide
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo Omhoog hangen met de sluitingen open, op een goed verluchte plek, ver van warmtebronnen en beschut tegen de zon.
Gebruikslimiet Rits: Regelmatig behandelen met een niet-vette siliconenspray.
OVERIGE INFORMATIE
onze technische partner: Planet Ocean, een duikcentrum met 5 PADI-sterren in de buurt van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. Het team van monitoren werkt mee aan de ontwikkeling van onze duikartikelen. Het team volgt het hele proces, vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs, tot het testen van de prototypes en de langetermijntesten, met de hulp van beginnende duikers en monitoren in opleiding.
Producttest Ontworpen en getest door onze technische partner in Hendaye (Frankrijk) om de thermische isolatie te valideren.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: