Luchtige rug, ideaal voor jongeren. Regenhoes.

Trekking_Accessoires Outdoor - Rugzak F22 Air KD QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/c0625a86f8a94028acafdb1d2215ac14.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Rugzak F22 Air KD groen/grijs: geventileerde rug voor een heerlijk comfort QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: jongeren van 11 tot 15 jaar die bergtochten van een dag maken, in alle weer (warm weer, regen...). Een wandelrugzak op maat van jonge meisjes en jongens, handig dankzij de geïntegreerde regenhoes en de vele opbergmogelijkheden.

Kleur : GROEN

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Rugzak
 
Artikelnummer : 8243265


TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid
Ingewerkte regenhoes.
Technische tests van onze rugzakken.
We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: schuur- en scheurvastheid, uv-bestendigheid van de kleuren, wasbestendigheid, waterdichtheid... Dan volgt er een test met het eindproduct, waarbij we jarenlang gebruik versneld simuleren om de stevigheid van de structuur te testen: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een paspop die een wandelbeweging nabootst.
10 jaar garantie dankzij een technisch partnership
Het componentenmerk Strenfit, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, doet verschillende tests om de veroudering van onze rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Dankzij die tests kunnen Quechua en Strenfit 10 jaar garantie gegeven op de geteste rugzakken, vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
10 jaar garantie, de voorwaarden

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie vervangt niet de wettelijke garantie die geldt in het land van aankoop.
Hoe meten we het volume van onze rugzakken?
Het volume van elke rugzak wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen eerst het hoofdvak en elk bijvak en -zakje met kleine balletjes. Vervolgens gieten we die balletjes in een grote maatbeker die het volume in liter aangeeft.
Milieumaatregelen
Quechua informeert zijn klanten vrijwillig over de milieu-impact van zijn rugzakken over hun hele levenscyclus. Het merk doet dat naar aanleiding van een experiment uit juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van milieu. Daarbij werd een score van A tot E toegekend aan de verschillende rugzakken, op basis van een vergelijking met uitsluitend Quechua-modellen. Meer details over dit project en over de gehanteerde methodes zijn te vinden op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe je rugzak op maat verstellen?
Trek eerst alle riemen aan (schouderriemen, heupriem, stabilisatieriempjes). Doe de rugzak om. Bij rugzakken van 50 liter en meer plaats je de heupriem op de heupen (hij moet op de heupbenen van het bekken rusten) en trek je hem aan. Bij kleinere modellen zit de heupriem rond het middel. Trek de riempjes van de schouderriemen aan. En pas tot slot ook de stabilisatieriemen op maat aan.
Hoe je rugzak vullen?
Onderaan komen je slaapspullen. Zwaar materiaal plaats je tegen de rug (tent, kooktoestel, eten). Daarrond komt de kleding. Het grondzeil van je tent kan je onder de klep steken, de tent kan je eventueel ook onderaan hangen als er in de rugzak geen plek meer is. Zorg er ook voor dat je snel aan je regenjas en fleece kan. In de zakjes stop je kleine spullen die je vaak nodig hebt (zonnecrème, kaart, bril...). En je waterzak komt in het speciale vak, meestal langs de rug.
Concept
Rugzakken met Air Cooling-label zijn getest in het lab, om de doeltreffendheid van het ventilatiesysteem onder de loep te nemen. Daarbij wordt een warmte- en transpiratiepop gebruikt om op een wetenschappelijke en objectieve manier de ademende eigenschappen van de rugzak vast te stellen. Dit label wordt enkel toegekend aan rugzakken die merkelijk beter presteren dan een basismodel uit het assortiment (zonder ventilatiesysteem).
VOORDELEN
Inhoud Volume van 22 liter, gewicht 910 g, afmetingen gevuld: h 50 * b 32 * d 26
Draaggemak Geventileerde rug (AirCooling-label), riemen op tienermaat. Stabilisatieriemen.
Ventilatie Maximale luchtcirculatie dankzij het strakke mesh-net.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 1 binnen, 1 buiten, 1 heup, 2 netzakjes, stokhouder, plek voor waterzak.
Milieuvriendelijk Score B - CO2: 4,6 kg; Hulpbronnengebruik: 33,1 g Sb - Details: oxylane.com
Schuurbestendig 10 jaar garantie
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Inzetstuk
100.0% Polyamide
Voering
100.0% Polyester
Onderhoudstips Om te verzekeren dat de stoffen hun eigenschappen behouden (vooral dan de waterdichtheid), raden we aan de rugzak niet machinaal te wassen of te drogen, niet te stoomreinigen en ook niet te bleken. Strijk de rugzak ook niet. Wil je de rugzak toch schoonmaken, doe dat dan met de hand, met wat lauw water en eventueel een borstel. Na een paar jaar kan je het waterafstotende vermogen vernieuwen met een impregneerspray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Bewaren in een droge ruimte.
Gebruikslimiet De draagmethode hangt af van de lengte van de drager.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze rugzakken worden getest in gebruik, door een panel van testers dat representatief is voor de gebruikers waarvoor we onze producten ontwikkelen en in omstandigheden die vergelijkbaar zijn met de echte situaties waarin ze terecht zullen komen. Zo organiseren we ook speciale 'testmissies', waarbij productmanagers en mensen die niets te maken hebben met Quechua samenwerken om onze producten te testen, aan te passen en goed te keuren.
Garantie 10 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: