Luchtige rug, ideaal voor jongeren. Regenhoes.

Trekking_Accessoires Outdoor - Rugzak F22 Air KD blauw/violet QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/47c742430776483481dbc2c8cd8c3d72.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Rugzak F22 Air kinderen blauw/violet geventileerde rug voor een heerlijk comfort QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: jongeren van 11 tot 15 jaar die bergwandelingen van een dag maken, in alle weer (warm weer, regen...). Een wandelrugzak met een draagsysteem dat is aangepast aan jongeren! Comfortabel en praktisch bij elk weer door de regenhoes en de opbergmogelijkheden.

Kleur : Paars

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Rugzak
 
Artikelnummer : 8330981


TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid van het artikel Ingewerkte regenhoes
Laboratoriumtest We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie dankzij een technisch partnership Het materialenmerk Strenfit, de partner van Quechua voor onderzoek en keuring van materialen en assemblages, heeft verouderingstesten uitgevoerd op de rugzakken. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het afgewerkt artikel onder de loep genomen. Dankzij die tests kunnen Quechua en Strenfit op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
10 jaar garantie, de voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een grote bak met schaalverdeling zodat we de inhoud kunnen aflezen.
Milieumaatregelen Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe een rugzak op maat afstellen? 1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 - Doe de rugzak om. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 - Trek de schouderriemen aan. 5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.
Hoe een rugzak inpakken? Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Je slaapmatje kun je onder de klep stoppen, de tent hang je onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en/of fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakjes steek je kleine spullen voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Concept De rugzakken met "Air Cooling"-label hebben in het laboratorium een test ondergaan om de doeltreffendheid van de verluchting van het draagsysteem na te gaan: met behulp van een pop die warm wordt en transpireert, kan wetenschappelijk en objectief worden gemeten in welke mate de rugzak transpiratie beperkt. Dit label wordt alleen toegekend aan rugzakken die merkelijk beter presteren dan een basismodel uit het assortiment (zonder verluchtingssysteem).
VOORDELEN
Inhoud Inhoud: 22 l / Gewicht: 910 g / Afmeting: H: 50 cm / B: 32 cm / D: 26 cm.
Draaggemak Geventileerde rug (AirCooling-label), riemen op tienermaat. Stabilisatieriemen.
Ventilatie Maximale luchtcirculatie dankzij een systeem met een gespannen net op de rug.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 1 binnen, 1 buiten, 1 heup, 2 netzakjes, stokhouder, plek voor waterzak.
Milieuvriendelijk Score B - CO²: 4,6 kg Uitputting hulpbronnen: 33,1 g Sb - Details: oxylane.com
Schuurbestendig 10 jaar garantie.
KENMERKEN
Duur
Dag
Volume
22 liter
Comfort
Ademend rugvlak
Waterzak
Niet mogelijk
Regenhoes
Ingewerkt
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Inzetstuk
100.00% Polyamide
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Controleer het draagsysteem volgens de lichaamslengte.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze modellen worden getest door representatieve gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. We zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties het technisch karakter en design van onze Quechua-artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 10 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: