30 liter: geventileerde, ademende rug

Trekking_Accessoires Outdoor - Rugzak F 30 Air blauw QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/b266b9dc69554136a8e0049ddf7e3815.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Rugzak FORCLAZ 30 Air blauw: AirCooling-label QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dagtochten. 30: geventileerde rug met AirCooling-technologie: staat voor de mate waarin de rugzak lucht kan laten circuleren om warmte en vocht te reguleren.

Kleur : BLAUW

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Rugzak
 
Artikelnummer : 8332423


TECHNISCHE INFORMATIE
Technische test voor rugzakken. In het lab testen we alle onderdelen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt de stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, kleurbehoud na blootstelling aan UV-stralen en na wasbeurten, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte product aan een slijtagetest die het jarenlange gebruik van de rugzak nabootst. Zo testen we de weerstand van de montage: een pop draagt de verzwaarde rugzak en bootst gedurende duizenden cycli de bewegingen bij snel stappen na.
10 jaar garantie, technische partner Onze afdeling Ontwikkeling en Onderzoek van zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van onderdelen en montage, ontwikkelde een aantal tests die de veroudering van de rugzak nabootsen. De tests werden uitgevoerd op de onderdelen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van deze resultaten kan Quechua 10 jaar garantie geven op de geteste rugzakken, vanaf de datum van aankoop die op de kassabon vermeld staat.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en abnormale gebruiksomstandigheden. Deze bijzondere garantie van 10 jaar geldt alleen wanneer je de rugzak en de kassabon kan voorleggen. Indien de rugzak door de garantie gedekt is herstellen of vervangen wij hem gratis. Deze garantie sluit de geldende wettelijke garanties in jouw land niet uit.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten? Het volume van elke rugzak wordt volgens een standaardmethode gemeten: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en de andere vakken mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een maatbak, waar we de inhoud in liter kunnen aflezen met een foutenmarge van enkele procenten.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Er kunnen lichte variaties optreden.
Hoe je rugzak afstellen? MAAK EERST alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). DOE DE RUGZAK OM. Bij rugzakken van 50L en meer plaats je de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (rond het bekken) en TREK je DE GORDEL AAN. Bij kleinere rugzakken bevindt de gordel zich ter hoogte van je middel. TREK DE SCHOUDERRIEMEN AAN. STEL ten slotte de STABILISATIERIEMEN AF zoals jij dat wenst.
Hoe je rugzak vullen? Leg je slaapspullen op de bodem. Plaats zware spullen (je tent, kooktoestel, eten) zo dicht mogelijk tegen je rug. Schik je kledingstukken daarrond. Het grondzeil kan onder de klep; de tent hang je onder de rugzak als er binnenin geen plaats voor is. Hou je regenjas en fleece binnen handbereik. Verdeel de kleine benodigdheden voor overdag in de zakjes (zonnecrème, kaart, zonnebril). De waterzak stop je in het daarvoor voorziene compartiment (dat zich meestal langs de rug bevindt).
Een score om de milieu-impact van onze artikelen te vergelijken De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor zijn volledige levenscyclus en aan de hand van verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E toegekend zodat je artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) kunt vergelijken en gemakkelijk het artikel met de beste milieuprestatie kunt herkennen. Decathlon past dit systeem van milieu-labeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Inhoud Volume 31 liter / gewicht 920 g / afmetingen (volle rugzak): H 61 * L 28 * B 24
Draaggemak Duimsteunen Stabilisatieriemen Buikriem
Ventilatie De zeer verluchte rug (Air Cooling-label) bevordert ventilatie
Verdeling van opbergvakken Zakken: 1 buiten, 1 binnen, 2 zakjes in netstof langszij, 1 in de heupgordel
Schuurbestendig 10 jaar garantie
Milieuvriendelijk Vergelijking levenscyclus: Rugzak - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Stof buitenkant
100.0% Polyester
Stof binnenkant
100.0% Polyester
Onderhoudstips Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), raden we aan de tas niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of te behandelen met bleekwater. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo berg je rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet waterdicht, bescherm dus je spullen wanneer het regent.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 10 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Trekking_Accessoires - Rugzak F40 Air rood/zwart QUECHUA
  QUECHUA RUGZAK FORCLAZ 40 AIR: AIRCOOLING-LABEL, REGULEERT DE TRANSPIRATIE OP DE RUG.

  Vanaf   €39.99

 • Trekking_Accessoires - Rugzak F 40 Air grijs/groen QUECHUA
  QUECHUA RUGZAK FORCLAZ 40 AIR: AIRCOOLING-LABEL, REGULEERT DE TRANSPIRATIE OP DE RUG.

  Vanaf   €39.99

 • Trekking_Accessoires - Rugzak Forclaz 40 Air blauw QUECHUA
  QUECHUA TREKKINGRUGZAK FORCLAZ 40 AIR DONKERBLAUW

  Vanaf   €39.99