30 liter: Eenvoudig, compact, licht, klepsluiting.

Trekking_Accessoires Outdoor - Rugzak Arpenaz 30 rood/grijs QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/9add95a16a3e426eb555dc1f7a6d57bc.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Rugzak trekking Arpenaz 30 rood en grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dagtochten. 30 l: Een sobere en lichte rugzak, heel handig voor dagtochten. Dankzij de klepsluiting kan je heel gemakkelijk in de rugzak.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€14.99 - %

Vanaf €14.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Rugzak
 
Artikelnummer : 8332411
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische tests voor rugzakken In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren: de rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie, technische partner De dienst voor onderzoek en ontwikkeling van zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte artikel. Op basis van die resultaten kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven, vanaf de datum van aankoop die op de kassabon staat.
10 jaar garantie, voorwaarden De garantie dekt de gebreken van de rugzak, met uitzondering van de gebreken veroorzaakt door normale slijtage of abnormaal gebruik. Die bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel samen met de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Die commerciële garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garantie.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens gieten we de rugzak weer leeg in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud kunnen aflezen in liter, met een marge van een paar procent.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Geringe afwijkingen zijn mogelijk.
Hoe een rugzak op maat afstellen? MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50 l en meer de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE PLAATSEN (om het bekken) en AANSPANNEN. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. SPAN DE SCHOUDERRIEMEN AAN. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens af.
Hoe een rugzak inpakken? Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk tegen de rug. Stop je kleding daar omheen. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer was. Stop je regenjack en fleece ergens waar je er gemakkelijk bij kunt. In de zakken stop je het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaart, zonnebril, ...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene compartiment gestopt, meestal langs de rug.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Inhoud Inhoud 30 liter / gewicht 510 g / afmeting gevulde rugzak: H 56 x B 26 x D 26.
Draaggemak Gewatteerde rug en schouderriemen. Duimsteunen. Borstriempje. Heupgordel.
Ventilatie Enkele rug zonder verluchtingssysteem.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 1 buitenzak, 1 zak bovenop, 2 netzakken opzij.
Schuurbestendig 10 jaar garantie.
Milieuvriendelijk Vergelijking levenscyclus: rugzak - sustainability.decathlon.com
KENMERKEN
Duur
dagtochten
Inhoud
30 l
Comfort
eenvoudige rug met schuim
Afstelling
eenvoudig
Waterzak
niet compatibel
Regenhoes
apart verkrijgbaar
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Voering
100.0% Polyester
Onderhoudstips Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), raden we aan de tas niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of te behandelen met bleekwater. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo berg je rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet waterdicht, bescherm dus je spullen wanneer het regent.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 10 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: