Het perfecte huwelijk tussen grip en stevigheid.

Onderdelen Fietsen - Raceband Resist 5 700x28 B'TWIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Raceband Resist 5 700x28 B'TWIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Raceband Resist 5 700x28 B'TWIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Raceband Resist 5 700x28 B'TWIN - Fietsonderdelen
Onderdelen

Draadband voor de racefiets Resist 5 700x28 / ETRTO 28-622 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: recreatieve racefietsers. Draadband B'TWIN Resist 5 700x28, voor sportieve en recreatieve ritten op de weg.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€13.99 - %

Vanaf €13.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8351381
TECHNISCHE INFORMATIE
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je banden juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
De slijtage van je band controleren Om de slijtage van je racebanden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Gevallen genoeg dus waarin je band aan vervanging toe is.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden van 700x25 tot 700x32 en wielen van 700 (28").
Perforatiebestendig Met Puncture Protect-technologie, een extra hard rubberlaagje.
Grip De doorsnede van 28 en de ronde vorm zorgen voor een goede grip.
Rendement Het karkas van 55 TPI is comfortabel, stevig én duurzaam.
Lichtheid Gewicht: 500 g.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Membraan
20.0% Rubber, 80.0% Natuurlijk rubber - latex
Voorraadinfo Deze band heeft een stijve hieldraad, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: