Een comfortabele en verstevigde band.

Onderdelen Fietsen - RACEBAND TOURING 700X28 SIRE VITTORIA - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - RACEBAND TOURING 700X28 SIRE VITTORIA - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - RACEBAND TOURING 700X28 SIRE VITTORIA - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - RACEBAND TOURING 700X28 SIRE VITTORIA - Fietsonderdelen
Onderdelen

RACEBAND TOURING 700X28 LEKBESTENDIG SIRE VITTORIA

SIRE VITTORIA
Ontworpen voor: regelmatige ritten met de racefiets, op goed berijdbaar en ook slecht wegdek. Band Vittoria Randonneur 700x28 voor toerfietsers.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€15.99 - %

Vanaf €15.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8303019
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je racebanden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Gevallen genoeg dus waarin je band aan vervanging toe is.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je banden juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor buitenbanden van 700x18 tot 700x23 en wielen van 700 (28").
Perforatiebestendig Double shielding-bescherming tegen lekrijden.
Grip Aquaflow-technologie voor een uitstekende hechting in alle weer
Rendement Doorsnede van 28 mm, voor veel comfort en een goed rendement.
Lichtheid Gewicht: 510 g
KENMERKEN
Gebruik
race
Bandenmaat
700x28
Hieldraad
stijf
ETRTO
28-622
TPI
30
Gewicht
510 g
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Om de kwaliteiten van deze band helemaal tot hun recht te laten komen, raden we aan om ze op 5 tot 7 bar te zetten, afhankelijk van je gewicht en van de ondergrond. Controleer daarnaast geregeld het karkas van de band om lekrijden en ongevallen te vermijden.
Voorraadinfo Deze band heeft een stijve hieldraad, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: