Dynamisch en waterdicht.

Walking_Heren Walking_Heren - Propulse Walk 380 NEWFEEL - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/c7ae8683b5cb4d18b8742bc1212e3695.zip/index.html
Walking_Heren

Herenschoenen Propulse Walk 380 voor powerwalken en nordic walking zwart/blauw NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: regelmatig power- en nordic walking op paden en wegen, met of zonder stokken, bij elk soort weer. Fan van sportief wandelen? De schoenen Propulse Walk 380 van Newfeel zijn sportief en waterdicht, ideaal voor power- of nordic walking, zelfs in de regen!

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€49.99 - %

Vanaf €49.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8351233
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat zijn de voordelen van de Propulse Walking Technology? Onze modellen die zijn uitgerust met de Propulse Walking Technology hebben:
- Een hiel die aan twee kanten afgeschuind is en een systeem met omgekeerde grips heeft, om snel contact te maken met de grond,
- Een zone met veel grip die de voetafrol op de grond begeleidt, in overeenstemming met de stapbeweging,
- En tot slot een afzetzone onder de grote teen voor meer propulsie. Die zone is versterkt om slijtage op die plaats te beperken wanneer je aan powerwalken doet.
Wat zijn de verschillende vormen van sportief wandelen? Sportief wandelen is een vorm van bewegen waarbij je stevig doorwandelt, van een half uur lang tot meerdere uren aan een stuk, op vlak terrein. Hieronder vallen het actief wandelen aan 5 tot 7 km/u, om fit te blijven, en het powerwalken, waarbij je 7 tot 10 km/u stapt en dat meer prestatiegericht is. Beide vormen kunnen worden beoefend met stokken om het hele lichaam aan het werk te zetten, in dat geval spreekt men van nordic walking.
Meer info op www.newfeel.com
Wat zijn de specifieke kenmerken van een wandelschoen? Bij het hardlopen zijn er twee belangrijke fases in de beweging: harde landing op de hiel, de voet komt los van de grond, afzet met de voorvoet. Bij powerwalken blijft je voet voortdurend in contact met de grond en onderscheidt men 3 fases: landing op de hiel, de voet blijft in contact met de grond en afzet via de grote teen. Schoenen met Propulse Walking Technology zijn speciaal gemaakt om te beantwoorden aan de behoeften van de voet bij powerwalking of nordic walking.
Wat zijn de voordelen van nordic walking? Nordic walking is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten kun je er je uithoudingsvermogen mee vergroten en heel wat ziektes voorkomen. Dit is een natuurlijke vorm van bewegen en een heel toegankelijke sport, waarbij je heel wat spieren aan het werk zet door de natuurlijke stapbeweging groter uit te voeren.
Meer info op www.newfeel.com
Getest bij effectief gebruik Alle schoenen voor sportief wandelen van Newfeel worden getest door representatieve sportieve wandelaars in omstandigheden die overeenstemmen met degene die je zelf kunt ervaren (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Dankzij die tests kunnen we onze artikelen steeds verbeteren zodat ze tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel onderwerpt al zijn producten aan laboratoriumtests. Die geven aan hoe goed de wandelschoenen scoren op het vlak van flexibiliteit (soepelheid), slijtvastheid (slijtagebestendigheid) van de zool, hechting tussen het bovenwerk en de zool...
VOORDELEN
Voetafrol Optimaliseert de voetafrol: geometrie van de zool en flex inkepingen.
Grip Goede grip dankzij de rubberen loopzool.
Waterdichtheid Beschermt je voeten tegen nat dankzij de waterproof materialen.
Schokdemping Schokdempende loopzool in EVA-schuim.
Afzet Propulse Walking Technology: systeem met grips achteraan en afzet vooraan.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Buitenkant van : 70.0% Polyester, 20.0% Polyurethaan, 10.0% Rubber Binnenkant van : 100.0% Polyester Zool van : 100.0% Rubber
Producttest Deze artikelen van Newfeel zijn getest in gebruik en in laboratoria.
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen op een droge, donkere en verluchte plaats.
Onderhoudstips Tip van het Newfeel-team: maak de buitenkant van je schoenen schoon met een schone en vochtige doek of met een zachte borstel. Laat de schoenen niet drogen in de buurt van een warmtebron. Haal voor een betere hygiëne de verwijderbare binnenzool regelmatig uit je schoenen wanneer je ze niet draagt. De zool en de schoen zullen zo optimaal drogen.  Meer informatie vind je op: www.newfeel.com
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: