Dynamisch en antislip.

Walking_Heren Walking_Heren - Propulse Walk 300 NEWFEEL - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/60d0ac5192204729981147afa7a18104.zip/index.html
Walking_Heren

Herenschoenen Propulse Walk 300 voor powerwalken blauw/geel NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: regelmatig power- en nordic walking op paden en wegen, met of zonder stokken, bij droog weer. De dynamische en antislip schoenen Propulse Walk 300 van Newfeel zijn perfect om te wandelen, eventueel met stokken om nog beter te presteren!

Kleur : Saffierblauw

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€39.99 - %

Vanaf €39.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8351235
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat zijn de voordelen van de Propulse Walking Technology? Onze modellen die zijn uitgerust met de Propulse Walking Technology hebben:
- Een hiel die aan twee kanten afgeschuind is en een systeem met omgekeerde grips, om snel contact te maken met de grond,
- Een zone met veel grip die de voetafrol op de grond begeleidt, in overeenstemming met de stapbeweging,
- En tot slot een afzetzone onder de grote teen voor meer propulsie. Die zone is versterkt om slijtage op die plaats te beperken wanneer je aan snelwandelen doet.
Wat zijn de verschillende vormen van sportief wandelen? Sportief wandelen is een vorm van bewegen waarbij je stevig doorwandelt, van een half uur lang tot meerdere uren aan een stuk, op vlak terrein (parken, dijken, , ...). Hieronder vallen het actief wandelen aan 5 tot 7 km/u, om fit te blijven, en het powerwalken, waarbij je 7 tot 10 km/u stapt en dat meer prestatiegericht is. Beide vormen kunnen worden beoefend met stokken om het hele lichaam aan het werk te zetten, in dat geval spreekt men van nordic walking.
Wat zijn de specifieke kenmerken van een wandelschoen? Bij het hardlopen zijn er twee belangrijke fases in de beweging: harde landing op de hiel, de voet komt los van de grond, afzet met de voorvoet. Bij powerwalken blijft je voet voortdurend in contact met de grond en onderscheidt men 3 fases: landing op de hiel, de voet blijft in contact met de grond en afzet via de grote teen. Schoenen met Propulse Walking Technology zijn speciaal gemaakt om te beantwoorden aan de behoeften van de voet bij powerwalking of nordic walking.
Wat zijn de voordelen van nordic walking? Nordic walking is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten kun je er je uithoudingsvermogen mee vergroten en heel wat ziektes voorkomen. Dit is een natuurlijke vorm van bewegen en een heel toegankelijke sport, waarbij je heel wat spieren aan het werk zet door de natuurlijke stapbeweging groter uit te voeren.
Meer info op www.newfeel.com
Getest bij effectief gebruik Alle schoenen voor sportief wandelen van Newfeel worden getest door representatieve sportieve wandelaars in omstandigheden die overeenstemmen met degene die je zelf kunt ervaren (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Dankzij die tests kunnen we onze artikelen steeds verbeteren zodat ze tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel onderwerpt al zijn producten aan laboratoriumtests. Die geven aan hoe goed de wandelschoenen scoren op het vlak van flexibiliteit (soepelheid), slijtvastheid (slijtagebestendigheid) van de zool, hechting tussen het bovenwerk en de zool...
VOORDELEN
Voetafrol Optimaliseert de voetafrol: geometrie van de zool en flex inkepingen.
Grip Goede grip dankzij de rubberen loopzool.
Ademend vermogen Voert de transpiratie af, dankzij het bovenwerk in verlucht mesh.
Schokdemping Schokdempende loopzool in EVA-schuim.
Afzet Propulse Walking Technology: systeem met grips achteraan en afzet vooraan.
Sterk Slijtvast dankzij de rubberen zool.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
25.0% Polyurethaan, 75.0% Polyester
Binnenkant van
100.0% Polyester
Zool van
100.0% Rubber
Onderhoudstips Handwas.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen op een droge, donkere en verluchte plaats.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Deze artikelen van Newfeel zijn getest in gebruik en in laboratoria.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: