De warmte en zachtheid van wol...

Ski_Kleding Ski_Kleding - Onderjas Midwool heren WED'ZE - Compario Families
Ski_Kleding

Skivest Midwool heren zwart Wedze WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs of snowboarders op zoek naar een onderjas met kap om te skiën. De Midwool-onderjas KAP bevat 20% wol, voor alle nodige warmte en zachtheid op de piste.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8313108
TECHNISCHE INFORMATIE
Wol Wol is de voorbije jaren sterk geëvolueerd.
Dit natuurlijke, warme, zachte, ademende, rekbare materiaal dat geen geurtjes opneemt is gewoon perfect geschikt voor alle sportactiviteiten in de kou.
De wol die werd gebruikt in deze Midwool kriebelt niet, is gemakkelijk in onderhoud, reguleert de lichaamstemperatuur en beperkt de geurtjes die soms wel voorkomen op synthetische stoffen.
Kap De zachte en warme kap zorgt voor een extra warmte-isolatie. Met de kap naar beneden hou je toch nog je hals en nek lekker warm.
Wanneer je de kap opzet, zorgt het zachte materiaal aan de binnenkant voor een cosy cocooninggevoel. Heel nauwkeurig aan te passen dankzij de aantrekkoordjes en dus een uitstekende bescherming voor het hoofd in alle omstandigheden...
Zakken 2 ritszakken om de handen lekker warm te houden... Maar ook handig om persoonlijke spullen veilig in op te bergen.
Stevigheid We weten allemaal hoeveel energie je verbruikt op de piste... Daarom kiezen we alle elementen van onze kledingstukken met de grootste zorg. Slijtvaste stoffen met een sterke structuur, grondig getest tijdens leerrijke testdagen!
Gebruikstips De juiste kleding op de skipistes
Om lekker warm en droog te blijven, raden wij je aan het 3-lagen systeem toe te passen. Het principe is eenvoudig: draag 3 lagen kleding over elkaar, waarbij elke laag een eigen functie heeft. Je ski-ondergoed en onderjas moet warm zijn en de lichaamswarmte vasthouden. Je ski-jas beschermt je tegen weer en wind. Al die lagen moeten ademend zijn zodat vocht wordt afgevoerd.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle producten van Wed'ze zijn uitgedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Ze werden vervolgens getest in reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: