Een robuuste band met een goed rolvermogen.

Onderdelen Fietsen - MTB-band Dry 1 26x1.95 B'TWIN - Fietsonderdelen
Onderdelen

MTB-draadband Dry 1 26x1.95 / ETRTO 47-559 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: occasionele MTB-ritten op droog en effen terrein. MTB-band B'TWIN Dry1 26x1.95 voor recreatief mountainbiken op droog en effen terrein.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€12.99 - %

Vanaf €12.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8344715
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van de band. Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je band juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden en wielen van 26".
Grip Goede grip op droog en effen terrein.
Perforatiebestendig Het karkas van 22 TPI maakt deze band comfortabel en sterk.
Rendement Loopvlak met micronopjes, voor een optimaal rendement.
Lichtheid Gewicht: 840 g. Draadband.
Vlotte montage / demontage Tubetype = klassieke buitenband voor montage met binnenband.
KENMERKEN
Gebruik
droog en goed berijdbaar terrein
Bandenmaat
26x1.95
Hieldraad
stijf
ETRTO
47-559
TPI
22
Gewicht
840
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling 1 band voor MTB 3 DRY 26x1,95 stijve hieldraad en karkas van 24 TPI. Gewicht: 840 g.
Onderhoudstips Om optimaal te genieten van de eigenschappen van deze band, raden we aan om de banden op te pompen van 2,0 tot 4,0 bar naargelang van het soort ondergrond. Controleer ook geregeld het karkas van de band om het risico op lekrijden en ongevallen te vermijden.
Voorraadinfo Deze band heeft stijve hieldraden, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Onderdelen - MTB-band Slick Resist 9 26x1.2 B'TWIN
  B'TWIN MTB-VOUWBAND SLICK RESIST9 26X1.2 ETRTO 30-559

  Vanaf   €15.99

 • Onderdelen - Band MTB All Terrain 5 27,5
  B'TWIN DRAADBAND MTB ALL TERRAIN 5 27.5X2.2 ZWART / ETRTO 57-584

  Vanaf   €15.99

 • Onderdelen - Band MTB WILD GRIP'R 27.5
  MICHELIN BAND MTB WILD GRIP'R 27,5X2.25 TUBELESS READY / ETRTO 57-584

  Vanaf   €17.99