Geheugenoplossing voor sportcamera's.

Accessoires Elektronica Wintersport - Micro/SD-kaart HC 633X 16 GB GoPro - Wintersport accessoires
  • Accessoires Elektronica Wintersport - Micro/SD-kaart HC 633X 16 GB GoPro - Wintersport accessoires
Accessoires Elektronica

Micro/SD-kaart HC 633X 16 GB GoPro

GoPro
Ontworpen voor: het snel opslaan, afspelen en overzetten van multimediabestanden, met inbegrip van video's in 1080p full-HD-, 3D en 4K-formaat. De kaart gebruikt UHS-I-technologie voor een overdrachtssnelheid tot 633x (95 Mb/s).

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€11.39 - %

Vanaf €11.39

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8348497
TECHNISCHE INFORMATIE
Leg je avonturen vast in HD. Voor avonturiers en voor al wie verslingerd is aan kicks! Nu kun je ten volle genieten van je outdoor avonturen door het volledige vermogen en de prestaties van deze kaarten benutten. Of je nu de actie vastlegt met je sportcamera of met een drone-camera, steeds kun je een grote hoeveelheid filmpjes in 1080p full-HD, 3D en 4K vastleggen, lezen en doorsturen, en gemakkelijk tot 17 uur aan onvergetelijke momenten opslaan om de actie opnieuw te beleven wanneer je maar wil.
Geniet nog meer van je multimediabestanden. Deze kaarten zijn ook perfect geschikt voor een gebruik met tablet of smartphone, en laten je toe om snel je favoriete multimediabestanden te downloaden en op te slaan, met inbegrip van filmpjes, foto's en muzieknummers in zeer hoge kwaliteit.
Doe meer met je toestel. Deze kaarten zijn van klasse 10 en gebruiken UHS-I-technologie voor een overdrachtssnelheid tot 633x (95 Mb/s). Op die manier beschik je over voldoende snelheid en capaciteit om je avonturen op te slaan, door te sturen en te delen terwijl je onderweg bent.
Stuur snel bestanden door dankzij de geïntegreerde lezer. Voor meer gebruikscomfort bevatten de kaaren ook een USB 3.0-lezer om snel en eenvoudig bestanden door te sturen tussen je toestellen.
VOORDELEN
Connectiviteit Bevat een hoge snelheidskaart van klasse 10 en een USB 3.0 lezer.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar