Loop langer dankzij compressie!

Running_Kleding Running_Kleding - Loopbroek Kanergy KALENJI - Compario Families
Running_Kleding

Hardloopbroek Kuitbroek hardlopen heren Kanergy zwart KALENJI

KALENJI
Ontworpen voor: wie wil hardlopen bij warm weer. Loop langer dankzij compressie! Deze kuitbroek bevordert de veneuze terugstroom en beperkt microletsels van de spieren door schokken tijdens het lopen. Hij beschikt over een zakje voor gels.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8296521
TECHNISCHE INFORMATIE
Ondersteuning van de spieren Deze kuitbroek van Kanergy draagt het Supportiv-label. Doordat er druk wordt uitgeoefend op de verschillende zones van de dijen stroomt het bloed vlotter terug en wordt de spiermoeheid beperkt. Doordat de spieren minder trillen, verbetert deze broek ook het loopcomfort en vermindert hij de stijfheid.
Opbergmogelijkheden Deze kuitbroek is voorzien van een zak met ritssluiting voor een smartphone (max. afmeting 70 mm x 140 mm) of gels.
Afvoer van de transpiratie Deze kuitbroek is ontworpen met Equarea-technologie, waardoor je het hele traject droog blijft. Je transpiratie wordt geabsorbeerd en je droogt snel. De broek beschikt ook over grote ventilatiezones achter de knieën om de afvoer van transpiratie te bevorderen.
Zichtbaarheid Deze kuitbroek is uitgerust met reflecterende elementen om rondom zichtbaar te zijn. Deze elementen zijn in de naden van het product ingewerkt.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Deze kuitbroek werd getest in een labo en in de praktijk door sporters van alle niveaus. Hij werd door alle testpersonen goedgekeurd omdat hij erg comfortabel is om in te lopen bij warm weer. De platte naden voorkomen huidirritaties door wrijving. Emmanuel (productmanager herenkleding Kalenji)
Garantie 2 jaar