Waterdicht en warm laarsje met goede grip.

Trekking_Schoenen Outdoor - Laars Arp 50 Warm WP D grijs QUECHUA - Wandelschoenen
Trekking_Schoenen

Warme en waterdichte dameslaarsjes voor trekking Arpenaz 50 grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie af en toe bij koud weer wandelt over vlak en besneeuwd terrein, bij koud weer. Voor tochten van een halve dag. Warm, waterdicht en licht. Snel en eenvoudig aan te trekken.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€12.99 - %

Vanaf €12.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8344698
TECHNISCHE INFORMATIE
Laboratoriumtesten. In het lab worden testen gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
Meten van de warmte-isolatie van onze schoenen. Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur laarzen de voeten warm hielden. Nu kan dat wel: voor alle Quechua-laarzen worden de uiterste comforttemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze laarzen, in rust en in beweging. Wij houden rekening met de verschillen in koudegevoel bij mannen en vrouwen.
Test van de waterdichtheid van de schoenen. Deze laarzen werden uitvoerig getest in het lab en in gebruik, zo staan ze garant voor een optimale waterdichtheid en een goed ademend vermogen. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij wordt gecontroleerd of er geen luchtbelletjes op het oppervlak van de schoen te zien zijn. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
Niveau van waterdichtheid van de schoen. De laarzen Arpenaz 50 Warm Waterproof voor dames zijn waterdicht gedurende 8000 buigingen.
Snowcontact-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein. Het instap- en gebruikscomfort van al onze laarzen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Met name tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in rust 2°C / limiettemperatuur bij activiteit - 8°C.
Hechting Geribbelde thermoplastic zool van 5 mm. Snowcontact-technologie.
Waterdichtheid Voetgedeelte in één stuk, 100% waterdicht.
KENMERKEN
Kleur
grijs
Gewicht
878 g per paar in maat 38/39
Maten
van 36/37 tot 42/43
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Buitenkant van : 60.0% Thermoplastische polyethyleen, 40.0% Polyester Binnenkant van : 100.0% Polyester Zool van : 100.0% Thermoplastische polyethyleen
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Met name tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor sneeuwschoenwandelen.
Voorraadinfo Opbergen op een goed verluchte, droge en donkere plaats.
Onderhoudstips Reinigen met zuiver water zonder te wrijven. Niet laten drogen in de nabijheid van een warmtebron.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Trekking_Schoenen - Laars Arp 100 Warm WP D zwart QUECHUA
  QUECHUA WARME EN WATERDICHTE DAMESLAARSJES VOOR TREKKING ARPENAZ 100 ZWART

  Vanaf   €29.99

 • Trekking_Schoenen - Laars Arp500 Warm WP D marine QUECHUA
  QUECHUA WARME EN WATERDICHTE DAMESLAARSJES VOOR TREKKING ARPENAZ 500 MARINEBLAUW

  Vanaf   €39.99

 • Trekking_Schoenen - Laars Arp 500 Warm WP D beige QUECHUA
  QUECHUA WARME EN WATERDICHTE TREKKINGLAARZEN VOOR DAMES ARPENAZ 500 BEIGE

  Vanaf   €39.99