Met trots presenteren wij onze sportieve innovaties!


Met trots presenteren wij onze sportieve innovaties!

Vanaf €3995
Snorkel Easybreath

Als een vis in het water! De grootste obstakels zijn de ademhalingsmoeilijkheden onder water. Inderdaad, ademen door je mond is onnatuurlijk, en het mondstuk van de snorkel wordt veelal beschouwd als te opdringerig, ongemakkelijk en onhygiënisch. Daarom komt Tribord met het eerste full-face masker voor snorkelen, zodat onderwater ademen zo gemakkelijk en natuurlijk wordt als op het land. Het masker biedt dit een onbelemmerd 180° gezichtsveld, en verhindert condens door het air-flow systeem.

Ontdek dit product
€22990
Quechua phone 5

Schok- en vochtbestendigheid, ontspiegeld scherm en vele andere bijzondere eigenschappen waardoor de Quechua Phone 5’’ de ideale buitentelefoon is. Ontworpen voor gebruik buitenshuis en in de bergen en is erg nuttig en handig tijdens wandel-, trek- en bivaktochten.

Uniek: Met een Quechua Phone 5’’ komt u verder dankzij de uitstekende accu die een autonomie heeft die als één van de beste op de markt wordt beschouwd. Deze Smartphone heeft namelijk een accu met een ultra lange autonomie van 3500 mAh. wat resulteert in een batterijduur van 2 dagen.

Ontdek dit product
vanaf €1995
Backenger

Met deze laptop/rugtas kan je eenvoudig je laptop naar werk transporteren zonder je tas als heuptas te hoeven gebruiken. Via een extra band kan je de tas ook eenvoudig als rugtas dragen. In een beweging hangt de tas echter weer om je schouder.

Ontdek dit product
€6995
Artengo Coach

De eerste sensor voor het meten en analyseren van uw tennisprestaties! De Personal Coach Pod past op ‘de keel’ van alle volwassen tennisrackets. Met de artengo coach kunt u direct informatie meten en analyseren m.b.t je trainingen en wedstrijden. Inclusief aantal forehands, backhands & sweetspot-hits!

Ontdek dit product
€11995
Step Easyfold Oxelo

De Easyfold step kan je in-en uitklappen in slechts 1 seconde! Mocht je even niet kunnen steppen, kan je hem ook makkelijk meenemen door hem te dragen op één wiel. Het stuur kan worden ingesteld op verschillende hoogtes waardoor personen tussen de 1m45 tot 1m95 er makkelijk gebruik van kunnen maken.

Ontdek dit product
Binnenkort verwacht
Reddingsvest Tribord

Ondanks zijn alledaagse verschijning is de Izeber jas nog steeds een technisch kledingstuk, omdat het amateur zeilers bescherming biedt tegen de kou en de wind, maar ook veiligheid biedt in het geval van ‘overboord slaan’; en dit alles zonder het gevoel van het dragen van een zwemvest. Deze omkeerbare jas verhoogt ook de zichtbaarheid zeilers 'indien nodig - je hoeft de jas alleen maar binnenstebuiten te keren waarmee je jezelf een fluorescerend oranje verschaft.

Bekijk alle innovatieve producten

Geschiedenis

Sinds 8 jaar beloont Decathlon en de Oxylane Group zijn of haar beste Innovaties binnen het bedrijf. Ontdek daarom hieronder alle producten die over de jaren heen de prijs voor meest innovatieve product hebben gewonnen.

2014
Easybreath
Tribord heeft het eerste full-face masker voor snorkelen, zodat onderwater ademen zo gemakkelijk en natuurlijk wordt als op het land. Het masker biedt dit een onbelemmerd 180° gezichtsveld, en verhindert condens door het air-flow systeem.
2013
Quechua Phone
Schok- en vochtbestendigheid, ontspiegeld scherm en vele andere bijzondere eigenschappen waardoor de Quechua Phone 5’’ de ideale Smartphone is voor al uw buitenactiviteiten. Hij is ontworpen voor gebruik buitenshuis en in de bergen en is erg nuttig en handig tijdens wandel-, trek- en bivaktochten.
2012
De backenger
van Newfeel
Met deze laptop/rugtas kan je eenvoudig je laptop naar werktransporteren zonder je tas als heuptas te hoeven gebruiken. Via een extra band kan je de tas ook eenvoudig als rugtas dragen. In een beweging hangt de tas echter weer om je schouder. Lees verder voor meer informatie.
2011
De vouwfiets
van B’twin
Is slechts in 1 seconde te ontvouwen met zijn pop-up scharniersysteem!
2010
De splizer
van Tribord
Deze opblaasbare bodyboard van Tribord is eenvoudig met de wind op te blazen. Hij wordt gebruikt zonder vinnen en wordt gebruikt door kinderen om de golven mee af te glijden; voor bijvoorbeeld op vakantie of een stranddag!
2009
De diabolo
van Oxelo
Deze skeelers/inline skates hebben verstelbare maten en een nieuw en eenvoudig remsysteem.
2008
Het Artengo
Rolnet
Met het Artengo Rollnet speel je waar je maar wilt. Het kan op elke tafel worden gemonteerd binnen enkele seconden.
2007
De Domyos
Kubus
Ontworpen voor versteviging van het hele lichaam. 30 work-outs in 1 kubus!
2006
Tarmark Basketbal
van Kipsta
De onverwoestbare basketbal.

2005
De 2 seconds tent
van Quechua
Deze tent ontvouwt zich direct en gemakkelijk en is eenvoudig op te bergen. Het gedoe met tentstokken is verleden tijd en bevat meerdere ingebouwde lampjes. Daarbij is de prijs/kwaliteit van een bijzonder hoog niveau.