Technisch topproduct, 100% waterdicht en ademend.

Trekking_Kleding Sportkleding kinderen - Hike 900 kinderen marineblauw QUECHUA - Bovenkleding kinderen
Trekking_Kleding

Regenjack voor trekking kinderen Hike 900 marineblauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: bescherming van je kind tegen regen en wind tijdens lange wandelingen en trektochten. Een technische, gelabelde jas: gedurende 2 uur getest onder een douche van 60 liter water/m². Deze jas beschermt je kind het beste tegen de regen.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€39.99 - %

Vanaf €39.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8355986
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid van de stof: Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm weerstaat dus aan een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van een uur). De Hike 900 heeft een waterdichtheidsindex van 2000 Schmerber.
Ademend vermogen van een stof: om te weten of een stof ademt, wordt de waterdampdoorlatendheid of "resistance evaporative transfer" gemeten, de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de RET, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = uiterst ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.
Waterafstotendheid van de stof: Afparelend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Alle waterdichte jassen van Quechua werden waterafstotend behandeld.
Winddicht: De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.
Technische details: Ergonomische en verstelbare kap om het hoofd optimaal te beschermen, verstelbare mouwboordjes, jas onderaan aan te trekken met koord en koordstoppers, rits in het midden, twee steekzakken, zakje op de mouw.
Verluchtingsopeningen: Mechanische verluchting onder de armen om vocht nog sneller af te voeren.
Waterdichte ritsen: 100% waterdichte YKK-ritsen om optimaal te beschermen tegen de regen.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren.
Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Waterdichtheid Geslaagd voor de douchetest, 100% waterdichte naden.
Ventilatie Verluchtingsritsen onder de armen: vergemakkelijken de afvoer van transpiratie.
Stevigheid 2 jaar garantie.
Ademend vermogen De stof voert de transpiratie vlot af. Voering in netstof.
Winddicht Winddicht dankzij de coating. Voorkomt dat je kind het koud krijgt.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: kinder regenjas - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Hoofdvoering
100.0% Polyester
Onderhoudstips Niet stomen. Wassen met rits dicht. Geen wasverzachter gebruiken.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats bewaren.
OVERIGE INFORMATIE
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont-Blanc.
Producttest Al onze kledingstukken worden tijdens het gebruik getest door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie we onze artikelen ontwerpen. Vooral met onze "langdurige" testen bij kinderen uit de streek rond de Mont-Blanc kunnen we onze artikelen voortdurend aanpassen en verbeteren.
Garantie 2 jaar