Licht en omsluitend: sluit op het lichaam aan.

Trekking_Accessoires Outdoor - Helium 27 l grijs QUECHUA - Backpacks en rugzakken
Trekking_Accessoires

Rugzak Helium voor fast hiking 27 liter grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie op zoek is naar een lichte en sterke rugzak voor fast hiking of raids. Een rugzak voor fast hiking en raids. 740 g. Inhoud van 27 liter met grote opening en vak voor waterzak. Heel stabiel dankzij het omhullend model.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€44.99 - %

Vanaf €44.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Rugzak
 
Artikelnummer : 8245760
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische tests voor rugzakken In het lab testen we alle onderdelen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die een versnelde wandelbeweging nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie. De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
Gebruikstests Quechua doet tests waarbij het de veroudering van zijn rugzakken nabootst. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kunnen Quechua en Decathlon 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, te rekenen vanaf de aankoopdatum op de kassabon.
Milieu-indicatoren Quechua informeert zijn klanten over de milieu-impact van zijn trekkingrugzakken tijdens hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
VOORDELEN
Inhoud 27 liter.
Verdeling van opbergvakken 3 zakken - 1 vak voor waterzak - 1 netstof zak.
Draaggemak Stabiel dankzij het omsluitende draagsysteem. Borstriempje, heupgordel.
Ventilatie Eenvoudig ruggedeelte zonder ventilatiesysteem.
KENMERKEN
Duur
dagtochten
Inhoud
27 liter.
Comfort
eenvoudige rug met schuim
Afstelling
geen
Waterzak
compatibel
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyamide
Schuimplastic
100.0% Polyethyleen
Stof binnenkant
100.0% Polyamide
Onderhoudstips Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), raden we aan de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of te behandelen met bleekwater. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo berg uw rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor alpinisme.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 5 jaar garantie op de rugzak, 2 jaar op de waterzak.
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Trekking_Accessoires - Rugzak F 30 Air+ H blauw/rood QUECHUA
  QUECHUA RUGZAK FORCLAZ 30 AIR+ HEREN BLAUW/ROOD 30 LITER - AIR COOLING LABEL

  Vanaf   €49.99

 • Trekking_Accessoires - Rugzak Forclaz 40 Air+ dames QUECHUA
  QUECHUA RUGZAK FORCLAZ 40 AIR+: MAXIMALE VERLUCHTING - AIR COOLING-LABEL; DAMESMODEL

  Vanaf   €69.99

 • Trekking_Accessoires - Rugzak Forclaz 40 Air+ heren QUECHUA
  QUECHUA RUGZAK FORCLAZ 40 AIR+ HEREN ZWART/OKER: MAXIMALE VENTILATIE - AIR COOLING-LABEL

  Vanaf   €69.99