Met Strava- en Garmin Connect-segmenten

Accessoires Elektronica Fietsen - Gps-fietscomputer Edge 520 Garmin - Fietsaccessoires
  • Accessoires Elektronica Fietsen - Gps-fietscomputer Edge 520 Garmin - Fietsaccessoires
  • Accessoires Elektronica Fietsen - Gps-fietscomputer Edge 520 Garmin - Fietsaccessoires
  • Accessoires Elektronica Fietsen - Gps-fietscomputer Edge 520 Garmin - Fietsaccessoires
  • Accessoires Elektronica Fietsen - Gps-fietscomputer Edge 520 Garmin - Fietsaccessoires
  • Accessoires Elektronica Fietsen - Gps-fietscomputer Edge 520 Garmin - Fietsaccessoires
Accessoires Elektronica

Gps-fietscomputer Edge 520 Garmin

Garmin
Ontworpen voor: wie zijn prestaties wil verbeteren en vergelijken. Edge 520 is de eerste fietscomputer die in realtime verbonden is met Strava. Deze gps-fietscomputer biedt je talrijke analysefuncties, zoals de tijd in je hartslagzones, de VO2max en de hersteltijd, een fietstrainer-modus en gegevens over je fietsdynamica.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€233.99 - %

Vanaf €233.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8361344
TECHNISCHE INFORMATIE
Haal het beste uit jezelf met de Edge De Edge 520 is de eerste fietscomputer die in realtime het Strava-segment toont waar je je bevindt. Je krijgt bovendien 3 maanden gratis toegang tot Strava Premium. Zo worden je favoriete Strava-segmenten automatisch gesynchroniseerd met de Edge 520, zodat je realtime feedback ontvangt tijdens je rit. Je krijgt een melding aan het begin en aan het einde van een KOM-segment, en je plaats in het klassement als je het segment hebt afgelegd.
Geavanceerde metingen De Edge 520 beschikt over nieuwe geavanceerde functies om je prestaties en vermogens te analyseren. Zo houdt hij je tijd in je verschillende hartslagzones bij en berekent hij je functionele drempelvermogen (FTP) en het aantal watt per kg. Daarnaast berekent hij ook je VO2, je hersteltijd en je fietsdynamica.
Verbeterde display Ook wat het beeldscherm betreft, doet de Edge 520 geen toegevingen. De gps heeft een kleurendisplay in hoge resolutie van 2.3 inch. De display is verbeterd om een maximale leesbaarheid te bieden voor het compacte formaat van de Edge 520. Ook de helderheid van het scherm zal je enorm kunnen bekoren, ongeacht de lichtsterkte.
Compatibel met ANT+ De Edge 520 is compatibel zowel met standaard ANT+-sensoren, zoals powermeters, hartslagmonitoren, snelheid- en trapfrequentiesensoren, als met de productlijn van Varia en de afstandsbedieningen en camera's van VIRB. Bovendien kan je de Edge 520 aansluiten op je fietstrainer met compatibele ANT+-sensoren om je gegevens weer te geven en het apparaat te controleren.
Connected functies De communicatiefuncties omvatten automatische uitwisseling van gegevens, LiveTrack, Smart Notifications, versturen/ontvangen van ritten, delen op sociale netwerken en zelfs het weerbericht. Dankzij de Smart Notifications ontvang je nu ook op je fiets een berichtmelding bij sms'en of oproepen.
Gps + Glonass Snelle ophaling van satellietsignalen om je snelheid, afstand en ligging te volgen, zelfs in een bos.
Connectiviteit en smartphone Je kan de Edge 520 koppelen met je smartphone en met de app Garmin Connect Mobile voor een opvolging in realtime (LiveTrack), Smart Notifications en het weerbericht, of om je ritten te delen op de sociale netwerken en tracks draadloos te uploaden. Op het einde van je parcours zendt de Edge 520 je gegevens automatisch naar Garmin Connect, de online Garmin-gemeenschap waar je je kan aanmelden en je ritten kan uitstippelen en delen.
Buiten de platgetreden paden De compacte en stevige Edge 520 is uitgerust met batterijen die 15 uur meegaan en is ideaal voor je avonturen op alle terrein. Hij is bovendien compatibel met zowel gps- als Glonass-satellieten waardoor hij nog meer signaalontvangst biedt, waar je ook bent.
Inhoud van de set - Edge 520
- Steunen (standaardsteun en verlengde voorsteun)
- USB-kabel
- Bevestigingskabel
- Handleiding
VOORDELEN
Meting van de parameters Opvolging in realtime, Smart Notifications, FTP-drempel, W/kg, Cycling Dynamics.
Autonomie Tot 15 uur
Connectiviteit Smart Notifications – brengt gegevens over van je gsm.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: