Tolerant en licht, ideaal voor beginners!

Golf_clubs Golf - Golfset half kit 5.0 grafiet dames rechtsh. Inesis - Golfclubs
Golf_clubs

Golfset half kit 5.0 grafiet dames rechtshandig Inesis

Inesis
Ontworpen voor: beginnende golfsters die net begonnen zijn tot en met spelers met handicap 10. Een golfset ideaal voor beginners waarmee lang vooruit kan! Met deze set kan zowel een beginner als een ervaren golfer vooruit. Tollerante en lichte clubs met een shaft van grafiet.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€159.99 - %

Vanaf €159.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Golfset
 
Artikelnummer : 8312490
AANBEVOLEN SET
TECHNISCHE INFORMATIE
Inhoud v d kit 1 wood nr. 3,
4 irons (nr. 5,7,9 en SW),
1 putter,
1 tas met driepoot, 5 opbergvakken en dubbele draagriem.
Geschiedenis van het artikel We hebben deze set ontworpen om onze golfers te leren golfen en vooruitgang te laten boeken met eenzelfde clubs. Zowel onze beginnende golfers als onze golfers met een index vanaf 10 zullen het speelgemak en comfort van de clubs 5.0 kunnen waarderen. Vaak ben je als golfer erg gehecht aan je clubs, en het feit clubs te hebben die lange tijd je evolutie kunnen volgen, geeft je alleen maar meer zin en vertrouwen om te spelen!! Wil je de set uitbreiden? De clubs zijn ook los te koop bij Decathlon!
De details maken het verschil Wij hebben een grip ontworpen met markeringen zodat je je handen instinctief op de juiste plaats legt. De tas is een draagtas met dubbele draagriem en driepoot, met 6 vakken. Het kan een volledige set (max. 14 clubs) bevatten.
Kenmerken van de kop van de club: De brede en afgeronde zolen op de wood en hybrides zorgen voor een gemakkelijkere ballifting. Dankzij het offset model op de irons (het clubhoofd ligt achter de shaft) houdt je de club iets meer "closed" bij de impact waardoor slice (bal die naar rechts afwijkt) vermindert. De halvemaanvormige putter zorgt voor een betere oplijning. Loft van de irons: Nr.5 (26°), nr. 7 (33°), nr. 9 (41°), SW (56°)
Kenmerken van de shaft (handgreep): Samenstelling: grafiet, flex: Lady, gewicht: 55 g
De visie van Inesis Wij ontwikkelen ons golfreeksen zodanig dat ze beantwoorden aan je verwachtingen tijdens het gebruik ervan (gemak, lichtheid, pertinentie van het aantal clubs, enz...INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij uw opmerkingen, elk product laten evolueren zodat golf steeds synoniem staat voor plezier.
VOORDELEN
Tolerantie Speel met vertrouwen, dankzij de middelgrote kop van de club.
Lichtheid De shaft in grafiet weegt slechts 55 g.
KENMERKEN
Geslacht
damesmodel
Golfsters
Rechtshandig
Type Kit
Halve
Shaft
Grafiet
Flex
Lady
Geschikt voor:
beginnende golfsters
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Voor een maximale doeltreffendheid van je clubs moet je ervoor zorgen dat de groeven altijd proper zijn voor elke slag. Afvegen met een doekje of op het gras.Er bestaan eveneens borstels om de kop van je club proper te maken.
Voorraadinfo Bewaar de clubs op een droge plaats.
OVERIGE INFORMATIE
We hebben vertrouwen in onze golfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met je mening en de score die jij aan onze producten geeft en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over de kit 5.0 hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: