Maximale controle en zachtheid in je spel.

Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 920 soft 12 stuks wit INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 920 soft 12 stuks wit INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 920 soft 12 stuks wit INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 920 soft 12 stuks wit INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 920 soft 12 stuks wit INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 920 soft 12 stuks wit INESIS - Golfuitrusting
Golf_Uitrusting_Accessoires

Golfballen Inesis 920 SOFT wit (verkocht per 12) INESIS

INESIS
Ontworpen voor: wie het hele jaar door wil golfen, zowel voor trainingen als voor wedstrijden. Ga voluit! Maximale controle en zachtheid in je spel.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Golfballen
 
Artikelnummer : 8338955
TECHNISCHE INFORMATIE
De details maken het verschil De bal heeft een compressie van 85.
Compressie verwijst naar de stijfheid van de bal. Wanneer je op de balt slaat, zakt de bal als het ware in of wordt deze samengedrukt alvorens in de lucht te vliegen. Als je swing traag is, heb je een bal met een lage compressie nodig, maar als je swing snel is, heb je een bal met een hoge compressie nodig.
De bal 920 SOFT weegt 45,45 gram. Aantal dimples: 382
kern: rubber
Bekleding: TPU urethaan
Tussenlagen: ionomer.
Geschiedenis van het artikel Wij hebben de bal 920 soft gecreëerd om een alternatief te bieden voor onze 3-delige bal 900: een extra zachte bal. De 920 SOFT is dus ongetwijfeld de zachtste bal van ons gamma en biedt aan de spelers meer balgevoel en comfort. Zo ben je zeker van een uitzonderlijke zachtheid zowel tijdens het lange spel als rond de greens. Deze bal is onze beste combinatie van controle, precisie en nog meer zachtheid!
De visie van Inesis Dit is het basiscriterium van ons merk en wij streven ernaar producten te ontwikkelen die een optimale bewegingsvrijheid bieden tijdens het golfen. We werken in team en testen al onze producten in werkelijke gebruiksomstandigheden, rekening houdend met uw mening die u ons stuurt. Het is dankzij deze alchimie luisteren naar de klant/expertise van het merk dat wij onze producten verbeteren voor nog meer bewegingsvrijheid tijdens het spel!
VOORDELEN
Zachtheid Zachtheid van 5/5 dankzij de compressie en het materiaal.
Balcontrole Het behoud van effecten dankzij de tweedelige structuur bedraagt 5/5.
Precisie Centrale lijn voor een gemakkelijke uitlijning.
KENMERKEN
Zacht
Ja
Effecten
Ja
Inhoud
12 ballen
Gerecycleerd
Neen.
Traceerbaarheid
Neen.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
We hebben vertrouwen in onze Ygolfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met je mening en de score die jij aan onze producten geeft en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over de TD TOUR-bal hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?
Producttest Deze bal heeft duurzaamheidstests ondergaan om de capaciteit te controleren om bestand te zijn tegen herhaaldelijke schokken. De tests zijn uitgevoerd door een extern laboratorium en bevestigen dat onze kwaliteitsvereisten worden gerespecteerd, tijdens de hele productiefase. Als je, ondanks deze tests, toch niet geheel tevreden bent over deze bal, geef ons dan je mening en praat erover met ons!
Voorraadinfo De ballen dienen naar behoren bij kamertemperatuur en een normale vochtigheidsgraad uit de buurt van warmtebronnen bewaard te worden voor een optimale levensduur.
Onderhoudstips Reinig de bal zo vaak mogelijk, indien mogelijk zelfs voor elke slag en dat zowel bij het slaan als het putten. Controleer de bal regelmatig om de goede staat ervan na te gaan. Dit levert je een betere vlucht en meer precisie op.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: