Perfect voor de eerste wedstrijdjes.

Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 520 soft 12 stuks oranje INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 520 soft 12 stuks oranje INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 520 soft 12 stuks oranje INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 520 soft 12 stuks oranje INESIS - Golfuitrusting
  • Golf_Uitrusting_Accessoires Golf - GolfBallen 520 soft 12 stuks oranje INESIS - Golfuitrusting
Golf_Uitrusting_Accessoires

Golfballen 520 soft oranje (verkocht per 12) INESIS

INESIS
Ontworpen voor: wie het hele jaar door wil golfen, zowel voor trainingen als voor wedstrijden. Ga voluit! Ballen 520 perfect voor de eerste wedstrijdjes.

Kleur : Mat Fluo-oranje

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€14.99 - %

Vanaf €14.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Golfballen
 
Artikelnummer : 8362702
TECHNISCHE INFORMATIE
De details maken het verschil De bal 520 heeft een compressie van 78. De compressie verwijst naar de hardheid van de bal. Wanneer je op de balt slaat, zakt de bal als het ware in of wordt deze samengedrukt alvorens in de lucht te vliegen. Als je swing traag is, heb je een bal met een lage compressie nodig, maar als je swing snel is, heb je een bal met een hoge compressie nodig.
Aantal dimples: 350
constructie: 2-delig
kern: rubber
Bekleding: surlyn
Geschiedenis van het artikel Wij hebben deze bal gemaakt voor beginnende golfers, vanaf hun eerste slagen tot hun eerste wedstrijden. Wij wilden een budgetvriendelijke bal, die toch gehomologeerd is door de Royal and Ancient voor wedstrijden.
De visie van Inesis Dit is het basiscriterium van ons merk en wij streven ernaar producten te ontwikkelen die een optimale bewegingsvrijheid bieden tijdens het golfen. We werken in team en testen al onze producten in werkelijke gebruiksomstandigheden, rekening houdend met uw mening die u ons stuurt. Het is dankzij deze alchimie luisteren naar de klant/expertise van het merk dat wij onze producten verbeteren voor nog meer bewegingsvrijheid tijdens het spel!
VOORDELEN
Markering Je vindt je bal gemakkelijk terug op het parcours dankzij de felle kleuren.
Zachtheid Zachtheid van 4/5 dankzij de compressie en het materiaal.
Balcontrole Het behoud van effecten dankzij de tweedelige structuur bedraagt 3/5.
Precisie Er staat een lijn op de bal voor een gemakkelijke oplijning.
KENMERKEN
Zacht
Ja
Effect
Neen.
Inhoud
12 ballen
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Binnenkamer : 100.0% Rubber Stof buitenkant : 100.0% Polyethyleen
We hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfaccessoires te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met je mening en de score die jij aan onze producten geeft en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over de bal 520 hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?
Producttest Deze bal heeft duurzaamheidstests ondergaan om de capaciteit te controleren om bestand te zijn tegen herhaaldelijke schokken. De tests zijn uitgevoerd door een extern laboratorium en bevestigen dat onze kwaliteitsvereisten worden gerespecteerd, tijdens de hele productiefase. Als je, ondanks deze tests, toch niet geheel tevreden bent over deze bal, geef ons dan je mening en praat erover met ons!
Voorraadinfo De ballen dienen naar behoren bij kamertemperatuur en een normale vochtigheidsgraad en uit de buurt van warmtebronnen bewaard te worden voor een optimale levensduur.
Onderhoudstips Reinig je bal zo vaak mogelijk en zelfs voor elke slag, en liefst zowel bij het slaan als het putten. Controleer uw bal regelmatig om u te verzekeren van zijn goede staat, betere vlucht en meer precisie.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: