Elektrofotochrome LCD-lens voor elk weer.

Ski_Accessoires Wintersport - G-TMAX 900 ETINT-P WED'ZE - Skimateriaal
Ski_Accessoires

SKI- EN SNOWBOARDBRIL G-TMAX 900 ETINT VARIABEL WEER ZWART - P WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs & snowboarders op zoek naar een bril waarvan de 100% UV-werende lens onmiddellijk van kleur kan w vervangen voor elk weer. De elektrofotochrome lens ETINT verandert onmiddellijk handmatig of automatisch van kleur. Het past zich aan om goed te zien bij elk weer.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€139.99 - %

Vanaf €139.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8374701
TECHNISCHE INFORMATIE
UV-BESCHERMING Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect zodat er geen UV-stralen door kunnen, maar zodat ze ook niet kunnen weerkaatsen.
Dampwerend Voor het beste dampwerende technische antwoord van ons gamma skibrillen combineer je de dampwerende behandeling + de dubbele lens + de verluchting via verluchtingsgaten in de lens, maar ook in het montuur van de skibril.
Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril, moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet afgesloten zijn door bijvoorbeeld een buff.
DUBBELE GEVENTILEERDE LENS Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tusen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, zal er zich minder snel damp vormen op de binnenste lens van de bril. De binnenkant van de lens is ook dampwerend behandeld en is verlucht dankzij de verluchtingsgaten die zorgen voor de goede luchtcirculatie.
Cilindrische lens De cilindrische buitenlens is geïnjecteerd in polycarbonaat, de binnenlens is in polycarbonaat gecombineerd met het elektrofotochrome systeem (LCD) ETINT dat ervoor zorgt de skibril van kleur verandert.
COMPATIBILITEIT SKIHELM Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
COMPATIBILITEIT MET BRIL Met de skibril ETINT kun je een bril op sterkte dragen die maximum 130 mm breed is. Het schuim aan de zijkanten en de rand van de skibril zorgen ervoor dat enkel de benen van de bril erdoor kunnen.
Strap Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed. Antislip silicone band.
Microvezel etui Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe het microvezel etui van Wed'ze. Dit etui is eveneens bedoeld om de lenzen schoon te maken, de stof is ideaal om de lens schoon te maken zonder krassen te maken.
ETINT-TECHNOLOGIE Voor een bescherming van uw zicht aangepast aan alle omstandigheden en een groot visueel comfort is de innoverende ETINT-technologie een elektrofotochroom LCD-lens waarmee u met een simpele druk op de knop de lens kunt veranderen van een lichte naar een donkere kleur in functie van het licht. Slecht weer tot mooi weer. De oplaadtijd, via USB-kabel, bedraagt 1 u voor een autonomie van 16 gebruiksuren.
EN 174-NORM: De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
DAMPVORMING VOORKOMEN Vocht bevordert de dampvorming. Je moet dus vermijden dat het schuim vol vocht gaat zitten, bijvoorbeeld door je skibril op je skihelm of een natte muts te zetten. Zeker als je valt, zal je skibril gemakkelijk beslaan. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.
VOORDELEN
Dampwerend Beslaat niet dankzij de dubbele geventileerde lens die dampvorming tegengaat.
Zichtbaarheid ETINT lens verandert onmiddellijk van lichtgeel naar donkerbrun, voor elk weer.
Gezichtsveld Cilindrische lens, breed horizontaal gezichtsveld.
Draagcomfort Ergonomische dubbele schuimdichtheid en erg comfortabel textiel.
Positiebehoud product Elastiek van 40 mm breed met dubbele silicone antislipband.
Instelbaar 2 lussen voor een snelle afstelling van de lengte van de elastiek.
Compatibiliteit Met bril op sterkte.
KENMERKEN
Dampwerend
OPTIMAAL
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Dry after each usage. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan..
Voorraadinfo We raden aan de bril op te bergen in de etui van Wed'ze na gebruik.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: