Grip, comfort en waterdichtheid.

Trekking_Schoenen Outdoor - Forclaz 100 Novadry heren QUECHUA - Wandelschoenen
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/721d85fea3e64bb98cd1055c134cb370.zip/index.html
Trekking_Schoenen

Wandelschoenen voor heren Forclaz 100 waterdicht bruin QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dagtochten in de bergen bij elk weer en op goed begaanbare paden. Voor regelmatig gebruik. De essentie voor comfortabele wandeltochten dankzij de volledige demping, de steenbeschermer en het waterdichte membraan.

Kleur : Kleigrijs

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€49.99 - %

Vanaf €49.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8355597
TECHNISCHE INFORMATIE
Welke maat kiezen? Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat, om te vermijden dat tijdens het afdalen je tenen tegen de tip stoten en om dus comfortabeler te wandelen. Tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn zodat je voet niet naar voren kan glijden in je schoen.
CrossContact-zool Een zoolontwerp dat het resultaat is van uitvoerig onderzoek in onze laboratoria, gekoppeld aan een speciale rubbersamenstelling voor een optimale grip en slipvastheid.
Omdat niet iedereen dezelfde behoeften heeft, zoeken we steeds naar het beste compromis om zowel op drassig als op droog terrein te wandelen.
De waterdichtheid verlengen. De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er langs boven water kan insijpelen. Om je voeten langer droog te houden raden we dus aan om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die niet enkel het water buitenhouden, maar ook steentjes, zand...
Het is raadzaam om een paar keer per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray, om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.
Waterdichtheidsniveau Bij de waterdichtheidstest testen we de schoenen op 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 2 uur wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin. De Forclaz 100 Low Novadry is waterdicht gedurende 4000 buigingen.
Waterdichtheidstest Waterdichtheidstest: Schoenen met NOVADRY® werden getest in het lab en in gebruik en zijn perfect waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er geen luchtbelletjes op het oppervlak van de schoen te zien zijn. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan: houdt je voeten 4 uur droog op natte ondergrond.
Schokdemping Demping over de hele lengte, dankzij de EVA-tussenzool.
Hechting CrossContact-zool voor een uitstekende hechting op droog en drassig terrein.
Bescherming tegen schokken Steenbeschermer vooraan, om pijnlijke tenen te vermijden.
Lichtheid 374 g per schoen in maat 42
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 48
Gewicht
374 g per schoen in maat 42
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Zool van : 65.0% Rubber, 35.0% EVA Buitenkant van : 75.0% Polyester, 25.0% Gespleten runderleer Binnenkant van : 100.0% Polyester
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor zware trekking.
Voorraadinfo Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: