VEELZIJDIG (flexibiliteit en demping)

Fitness_Fitnesskleding Sportschoenen - Fitness schoenen Energy+ DOMYOS - Sportschoenen dames
Fitness_Fitnesskleding

Fitness schoenen Energy+ voor dames turquoise DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: gemaakt voor het trainen en fitnessen in de sportschool De fitnesschoenen Energy+ voor dames zijn soepel en bieden een goede demping voor al je fitnessactiviteiten.

Kleur : Nacht Blauw

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€34.99 - %

Vanaf €34.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8365847
TECHNISCHE INFORMATIE
Waarom een fitnessschoen? De basisbewegingen bij fitness zoals squats, lunges, draaien, push-ups of skater slides zijn anders dan die bij andere sporten en vragen om aangepaste schoenen. Zo ontwikkelen wij al onze schoenen vertrekkend vanuit die bewegingen en volgens de intensiteit van je sportbeoefening. Om je te helpen de bewegingen goed uit te voeren, heb je schoenen nodig die in de eerste plaats buigzaam zijn, met goede ondersteuning vooraan en een aangepaste demping.
Demping en stabiliteit Dit schoenmodel van Domyos werd ontwikkeld met een optimale demping om je lichaam te beschermen tegen de impact. Je kunt de schoenen dus dragen voor eender welke activiteit, ze stabiliseren je bij de afzet zodat je de oefeningen vlot opeenvolgend kunt uitvoeren.
Grip en rotatiezone Een goede grip zorgt ervoor dat je probleemloos van richting kunt veranderen, terwijl de rotatiezone dan weer minder grip heeft zodat je vlot kunt draaien zonder daarbij je gewrichten te forceren. Het is dus van essentieel belang om een goed evenwicht te vinden tussen die twee behoeften. Door een combinatie van sensoriële, mechanische en biomechanische tests zijn we erin geslaagd de juiste mate van grip te vinden en ook de afzetzone die wordt gebruikt om te draaien.
Hoe wordt dit bewezen? Artikeltest In onze labs analyseren onze onderzoekers de bewegingen met sensoren die heel nauwkeurig de reacties van het menselijk lichaam meten. Maar omdat er niets boven de praktijk gaat, testen we ze ook in verschillende fitnesscentra, plaatsen waar onze schoenen worden gedragen.
Dankzij al die tests kunnen we technische en betaalbare artikelen aanbieden, met één doel voor ogen: ervoor zorgen dat jij kunt sporten in de beste omstandigheden.
Non-marking De zool is speciaal ontworpen om geen zwarte strepen af te geven op de vloer.
VOORDELEN
Flexibiliteit Erg soepele zool die gemakkelijk elke beweging tijdens het fitnessen volgt.
Positiebehoud product Goede ondersteuning die het wisselen van afzetvoet tijdens het fitnessen volgt.
Schokdemping Veelzijdige demping voor fitnessactiviteiten, ongeacht de impact.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Buitenkant van : 70.0% Polyester, 30.0% Polyurethaan Zool van : 60.0% EVA, 40.0% Rubber Binnenkant van : 100.0% Polyester
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: