Verbeter je prestaties en recupereer!

Fitness_Spieren Fitness - Elektrostimulator SP6.0 COMPEX - Krachttraining
Fitness_Spieren

Draadloze elektrostimulator SP6.0 COMPEX

COMPEX
Ontworpen voor: meer spierkracht en spiervolume, relaxen en sneller recupereren. Beter presteren, recupereren en revalideren: de SP6.0 is de ideale partner voor sportievelingen die op zoek zijn naar een comfortabele en gebruiksvriendelijke draadloze stimulator.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€929.99 - %

Vanaf €929.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8337919
TECHNISCHE INFORMATIE
MI-functies Unieke technologie die het mogelijk maakt rekening te houden met de eigenheid van elk van onze spieren en zo de stimulatie aan te passen aan hun kenmerken. Eenvoudig, omdat die gegevens automatisch worden overgebracht naar de stimulator. Persoonlijk, want elk van onze spieren is uniek. Je training is voortaan automatisch gepersonaliseerd en bijgevolg perfect aangepast aan jouw fysiologie.
Functie mi-SCAN Net voor je begint met het programma scan je met de functie mi-SCAN en de mi-SENSOR de gekozen spiergroep zodat de parameters van de stimulator automatisch worden aangepast aan deze lichaamszone, volgens je eigen fysiologie. Het gaat hier om een echt gepersonaliseerde meting. Mi-SCAN past de elektrostimulatie aan je persoonlijke fysiologie aan.
Functie mi-RANGE Met de functie mi-RANGE geeft de mi-SENSOR de ideale zone aan voor de stimulatie-energie (minimum en maximum) die moet worden nageleefd voor alle programma's met lage frequentie zoals recuperatie of massage. Dankzij de functie mi-RANGE hoef je je niet langer af te vragen of je te veel of te weinig energie gebruikt: deze functie geeft het aan, voor een optimale behandeling of training.
VOORDELEN
Coaching 30 progr.: voorbereiding, pijnbestrijding, recup/massage, fitness, revalidatie.
Personalisatie Gepersonaliseerde functies MI-scan en MI-range.
Gebruiksgemak Vierkant display, gebruiksvriendelijk, plaats van de elektroden op het display.
KENMERKEN
Artikeltype
elektrostimulator
Draad/draadloos
draadloos
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: