Ongeëvenaard comfort.

Duiken_Snorkelen Duiken en Snorkelen - Duikbril Big Eyes Evo grijs CRESSI SUB SPA - Duiken
Duiken_Snorkelen

Duikbril Big Eyes Evolution Cressi grijs/geel CRESSI SUB SPA

CRESSI SUB SPA
Ontworpen voor: diepzeeduikers. De duikbril Big Eyes Evolution van Cressi biedt een superieure zichtkwaliteit dankzij de twee krasbestendige glazen en het grote gezichtsveld.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8132123
TECHNISCHE INFORMATIE
Mantel Het soepele gedeelte van de duikbril dat in contact komt met het gezicht.
Crystal HighSeal silicone Silicone is een uiterst soepel en hypoallergeen materiaal. Een mantel in silicone is niet alleen zacht maar past zich ook aan de vorm van het gezicht aan, wat bijdraagt tot een goede waterdichtheid. Crystal silicone is duurzamer en vergeelt niet. Dankzij de speciale chemische samenstelling vermindert dit materiaal aanzienlijk het beslaan van de glazen.
Kijkglas in gehard glas Gehard glas is twee tot vijf keer sterker dan gewoon glas. Wanneer het breekt, springt het in kleine stukjes zodat meer ernstige ongevallen worden vermeden.
Corrigerende glazen De Big Eyes Evolution is geschikt voor glazen op sterkte. Een schroevendraaiertje is alles wat je nodig hebt om in enkele seconden tijd de door een oogarts voorgeschreven glazen op sterkte in de duikbril te monteren. Die modellen zijn momenteel niet verkrijgbaar bij DECATHLON. Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met het merk Cressi.
Micrometrische gespen Dankzij de micrometrische gespen in combinatie met de band met inkepingen aan weerszijden van de duikbril kun je de duikbril eenvoudig en nauwkeurig afstellen, zelfs met handschoenen aan.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: