NU OPEN! KOM LANGS OP HET BREEPARK

Decathlon Breda

Ma10:00u - 20:00u
Di10:00u - 20:00u
Wo10:00u - 20:00u
Do10:00u - 21:00u
Vr10:00u - 20:00u
Za10:00u - 18:00u
Zo12:00u - 17:00u

Breda Breepark Challenge!Heb jij altijd al mee willen doen aan een sportieve 10-kamp? Dan is dit je kans! Op zondag 11 september organiseert Decathlon een 10-kamp voor kinderen met verschillende sporten zoals een dikke banden race, boogschieten en een stormbaan. Met een stempelkaart kun je langs alle sporten en je kan ook nog eens een leuke prijs winnen!

Wil je meer nieuwe sporten ontdekken: van waterpolo tot tafeltennis tot hiphop? Doe dan mee aan sportintro! Neem tijdens de Breda Breepark Challenge de krant mee voor meer informatie en schrijf je vanaf 19 september in via sportintrobreda.nl.

Ook voor ouders, grootouders en familie is veel te beleven zoals wandeltochten langs de Bavelse berg, muziek en voor degenen die een échte uitdaging zoeken de Decathlon Bavelse Berg Climb: Een klimtijdrit van 1,6 kilometer met aankomst bergop!

Hier vind je ons!

Kom je met de auto? Neem afrit 15 van de A27 en sla rechtsaf, je ziet de winkel meteen liggen! De meeste navigatiesystemen kennen ons adres nog niet, stel deze daarom in op Minervum 7001, Breda.

Hier vind je een sportveld.

Nieuws

Met de opening van Decathlon is héél Breda klaar voor de sport. Bij ons vind je 65 sporten onder 1 dak. Kom nu naar onze gloednieuwe winkel en profiteer van verrassende openingsaanbiedingen. Met kortingen tot wel 50%!

Decathlon goes Breeam

Ten zuidoosten van Breda, direct aan snelweg A27, bevindt zich de voormalige afvalstort "Bavelse Berg". Gemeente Breda heeft zich tot doel gesteld dit gebied volledig te herontwikkelen tot evenementenzone "Breepark". Op de evenementenlocatie Bavelse Berg te Breda wordt een nieuwe vestiging van de winkelketen Decathlon gerealiseerd. Dit betreft de eerste realisatie binnen de evenementenzone, waar ook een bioscoop en ijshal zijn geprojecteerd. Het gebouw van Decathlon voldoet aan de eisen van het BREAAM label 'good' en is ook als zodanig gecertificeerd.