Een sportband, maar wel met hieldraad.

Onderdelen Fietsen - Bandenset Dynamic blauw 700x23 MICHELIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Bandenset Dynamic blauw 700x23 MICHELIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Bandenset Dynamic blauw 700x23 MICHELIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Bandenset Dynamic blauw 700x23 MICHELIN - Fietsonderdelen
Onderdelen

Bandenset Michelin Dynamic blauw 700x23 / ETRTO 23-622 MICHELIN

MICHELIN
Ontworpen voor: regelmatige en intensieve trainingsritjes met de racefiets. Set van 2 draadbanden Michelin Dynamic Sport 700x23 blauw, perfect voor trainingsritjes met de racefiets.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8328785
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je racebanden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Gevallen genoeg dus waarin je band aan vervanging toe is.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je banden juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor buitenbanden van 700x18 tot 700x23 en wielen van 700 (28").
Perforatiebestendig Het karkas van 30 TPI maakt deze band comfortabel en sterk.
Grip Semislick-profiel op het rijvlak voor nog meer grip.
Rendement Een duurzame en doeltreffende band.
Lichtheid Gewicht: 290 g
KENMERKEN
Gebruik
race
Bandenmaat
700x23
Hieldraad
stijf
ETRTO
23-622
TPI
30
Gewicht
290 g
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling Set van 2 draadbanden 700x23 met nylonstructuur van 33 TPI. Verkrijgbaar in het zwart. Gewicht: 290 g.
Onderhoudstips Om de kwaliteiten van de band optimaal te benutten, moet de druk afhankelijk van het weer 6,0 tot 8,0 bar bedragen. Controleer ook geregeld het karkas van de band om het risico op lekrijden en ongevallen te vermijden.
Voorraadinfo Deze band heeft een stijve hieldraad, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: