Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Onderdelen Fietsen - Band MTB All Terrain 5 27,5
Onderdelen

Draadband MTB All Terrain 5 27.5x2.2 zwart / ETRTO 57-584 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: recreatief en sportief mountainbiken op elk terrein. MTB-draadband B'TWIN All Terrain5 27.5x2.20, om te mountainbiken op gemengd terrein.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€15.99 - %

Vanaf €15.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8361096
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van een band. Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg door aan de kant tegenover het ventiel te beginnen. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je banden juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden en wielen van 27.5".
Grip De noppenstructuur zorgt voor een optimale grip op uiteenlopende ondergronden.
Perforatiebestendig Het Gumwall-karkas van 27 TPI maakt de band extra stevig.
Rendement Het brede loopvlak maakt van deze band een geruststellende en comfortabele keuze
Lichtheid Gewicht: 1040 g. draadbandversie.
Vlotte montage / demontage Tubetype = klassieke buitenband voor montage met binnenband.
KENMERKEN
Gebruik
gemengd terrein
Bandenmaat
27.5x2.20
Hieldraad
stijf
ETRTO
50-584
TPI
27
Gewicht
1040 g
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Voorraadinfo Deze band heeft stijve hieldraden, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Onderdelen - Band MTB WILD GRIP'R 27.5
  MICHELIN BAND MTB WILD GRIP'R 27,5X2.25 TUBELESS READY / ETRTO 57-584

  Vanaf   €17.99

 • Onderdelen - MTB-band All Terrain 9 29
  B'TWIN MTB-VOUWBAND ALL TERRAIN 9 29X2.10 TUBELESS READY / ETRTO 54-622

  Vanaf   €19.99

 • Onderdelen - MTB-band AT 9 27.5
  B'TWIN MTB-VOUWBAND ALL TERRAIN 9 27.5X2.10 TUBELESS READY / ETRTO 54-584

  Vanaf   €19.99