Uitneembare cups, ideaal voor kleinere boezems!

Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Badpak Riana+ All Flech zwart NABAIJI - Compario Families
Zwemmen_Zwemkleding

Badpak Riana All Flech zwart NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: wie af en toe (minder dan een keer per week) zwemt. Een badpak dat tegelijk comfort en steun biedt. De uitneembare cupvullingen zorgen voor de extra vrouwelijke toets!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8361467
TECHNISCHE INFORMATIE
Je gebruik Gekruiste rug: een zwembadpak moet in de eerste plaats comfortabel zitten, zodat je gemakkelijk en ongehinderd kunt bewegen. Daarom is het belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. Badpakken met een gekruiste rug bieden veel bewegingsvrijheid. En omdat de bandjes niet aan elkaar vastzitten, is dit badpak perfect voor elk figuurtype.
Model Recreatief zwemmen: recreatieve zwemsters van alle niveaus zitten minder dan een keer per week in het zwembad. Je bent dan vooral op zoek naar een fysieke activiteit die je in het water kunt beoefenen, om fit en gezond te blijven. Speciaal voor recreatieve zwemsters ontwikkelde Nabaiji een ruim assortiment badpakken, om te kunnen zwemmen met een product dat speciaal daarvoor gemaakt is en tegelijk geschikt is voor elke lichaamsbouw.
Materiaal Stof: 80% polyamide, 20% elastaan. Een badpak dat veel gebruikt wordt in een zwembad wordt aangetast door het chloor. Het elastaan dat de stof elastisch en comfortabel maakt, is heel gevoelig voor chloor. Als je maar af en toe zwemt, is dat geen enkel probleem. Maar als je regelmatig of vaak zwemt, dan kies je beter voor een badpak in 100% polyester.
Score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: