Train in stijl!

Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen - Badpak Kamiye Alljely NABAIJI - Zwemkleding
Zwemmen_Zwemkleding

Chloorbestendig meisjesbadpak Kamiye Alljely zwart/blauw NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: jonge, regelmatige zwemsters op zoek naar een chloorbestendig badpak Badpak met smalle schouderbandjes voor een meisjesachtige look.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€13.49 - %

Vanaf €13.49

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8347479
Let op! Veel klanten geven aan dat de zwemkleding voor kinderen klein valt, we adviseren één maat groter te bestellen.
TECHNISCHE INFORMATIE
Frequentie Regelmatig. Je zwemt meer dan een keer per week.
Type Badpak
Vorm O-rug: een badpak moet vooral comfortabel zitten. Je moet over de nodige bewegingsvrijheid beschikken zonder blessures op te lopen. Het is daarom heel belangrijk om de juiste rug te kiezen voor je badpak. De O-vormige rug is perfect om mee te zwemmen. De vorm zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid dankzij de bandjes die in het midden samenkomen, waardoor de schouderbladen vrij blijven.
Materiaal Onze ingenieurs hebben een stof ontwikkeld op basis van polyester en hebben de elastaanvezels vervangen door PBT-vezels voor een minimum aan elasticiteit en dus voor een optimaal comfort, maar vooral voor een uitstekende chloorbestendigheid. Dat PBT-garen heeft ook de volgende voordelen:
- snel droog. - verliest slechts 3 tot 4% van zijn sterkte tijdens de hele levensduur. - bestand tegen uv-stralen: de kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren.
Je gebruik Regelmatig zwemmen: regelmatige zwemsters zitten minstens een keer per week in het zwembad, ongeacht hun niveau. Zwemmen is een niet-belastende sport, omdat je gewichtloos bent. Zo train en ontwikkel je alle delen van je lichaam tegelijk. Je leeftijd of gewicht hoeft dus geen obstakel te zijn. Speciaal voor regelmatige zwemsters ontwikkelde Nabaiji een collectie badpakken die uitstekend bestand zijn tegen chloor en daarnaast alle nodige bewegingsvrijheid bieden.
Model O-vormige rug: een zwembadpak moet in de eerste plaats comfortabel zitten, zodat je gemakkelijk en ongehinderd kunt bewegen. Daarom is het belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. De O-vormige rug is perfect om mee te zwemmen. Hij biedt voldoende bewegingsvrijheid, dankzij de bandjes die op de rug naar opzij lopen zodat de schouders vrij zijn.
Stof Hoofdstof: 100% polyester. Onze ingenieurs ontwikkelden een stof op basis van polyester en vervingen de elastaanvezels door een PBT-vezel die alle nodige elasticiteit biedt voor een heerlijk comfort en, heel belangrijk, die niet aangetast wordt door chloor. Bijkomend voordeel van PBT-vezels is dat ze snel drogen. En over hun hele levensduur verliezen ze maximaal slechts 3 tot 4% van hun sterkte. Extra troef: PBT is bestand tegen UV-stralen. De kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren.
AQUARESIST-technologie: Artikelen met het Aquaresist-label zijn gegarandeerd chloorbestendig tijdens hun hele levensduur. Ze behouden hun elasticiteit en zijn bestand tegen uv-stralen. Daarom worden ze aanbevolen voor wie geregeld of vaak in een zwembad zwemt.
Score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Bewegingsvrijheid O-vormige rug en brede schouderbandjes voor veel comfort tijdens het zwemmen.
Chloorbestendig Gaat meer dan 200 uur mee: geschikt voor regelmatig gebruik.
Afschermend Middelhoog uitgesneden voor voldoende bewegingsvrijheid.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: meisjesbadpak
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Na elk gebruik spoelen met zuiver water en drogen aan de waslijn.
Voorraadinfo Opbergen op een droge plaats.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor glijbanen.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De artikelen met het Aquaresist-label zijn getest onder herhaaldelijke cyclische spanning, in een bad met chloorwater gedurende 240 uur. De elasticiteit veranderde niet tijdens de test. In tegenstelling tot klassieke zwemkleding blijft het artikel intact.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: