Met ingewerkte beha om de borsten te ondersteunen

Zwemmen_Aquagym Zwemmen - Badpak jammer Anna zwart/or. NABAIJI - Zwemkleding
Zwemmen_Aquagym

Chloorbestendig badpak jammer Anna zwart/oranje NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: wie tonic aquagym beoefent (aquafitness, aquabiking). Comfortabel en bedekkend badpak voor tonic aquagym (aquabiking, aquafitness) dat de borsten goed ondersteunt.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8371497
TECHNISCHE INFORMATIE
Je gebruik: tonic aquagym Tonic aquagym heeft veel weg van fitness in het water. Doel van de oefeningen is om je spieren, hart en longen te versterken. De meest populaire discipline is ongetwijfeld aquabiking. In het assortiment aquafitness van Nabaiji vind je een hele reeks badpakken die je boezem goed ondersteunen. De gebruikte stof is chloorbestendig, zodat je onbezorgd en zo vaak als je wilt kunt aquagymmen.
Ondersteuning van de borsten Ingewerkte beha: Voor aquagym kies je bij voorkeur een badpak of bikini die je boezem goed ondersteunt. Een ingewerkte beha biedt de nodige steun dankzij de voering en het elastiek met siliconencoating: zo blijft het goed zitten terwijl je je oefeningen doet. Zorgeloos bewegen!
Materiaal Hoofdstof: 100% polyester. Onze ingenieurs ontwikkelden een stof op basis van polyester en vervingen de elastaanvezels door een PBT-vezel die alle nodige elasticiteit biedt voor een heerlijk comfort en, heel belangrijk, die niet aangetast wordt door chloor. Bijkomend voordeel van PBT-vezels is dat ze snel drogen. En over hun hele levensduur verliezen ze maximaal slechts 3 tot 4% van hun sterkte. Extra troef: PBT is bestand tegen uv-stralen. De kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren.
Aquaresist-technologie Artikelen met het Aquaresist-label zijn gegarandeerd chloorbestendig tijdens hun hele levensduur. Ze behouden hun elasticiteit en zijn bestand tegen uv-stralen. Daarom worden ze aanbevolen voor wie geregeld of vaak in een zwembad zwemt.
Score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Borstondersteuning Gevormde en geperforeerde cups om de boezem goed te ondersteunen.
Chloorbestendig Gaat meer dan 200 uur mee: geschikt voor regelmatig gebruik.
Afschermend Lange short om je spieren tijdens het zwemmen te ondersteunen.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: bikinibroekje - sustainability.decathlon.com
KENMERKEN
Artikeltype
badpak
Model
gekruiste rug
Frequentie
regelmatig
Voordeel
chloorbestendigheid
Uitsnijding
shorty
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Hoofdstof : 100.0% Polyester Garnering : 60.0% Polyurethaan, 40.0% Polyamide Stof binnenkant : 76.0% Polyamide, 24.0% Elastaan Koppelplaat : 100.0% Polyamide
Producttest De artikelen met het Aquaresist-label zijn getest onder herhaaldelijke cyclische spanning, in een bad met chloorwater gedurende 240 uur. De elasticiteit veranderde niet tijdens de test. In tegenstelling tot klassieke zwemkleding blijft dit artikel intact.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor glijbanen.
Garantie 2 jaar