Een badpak met ingewerkte cups.

Zwemmen_Aquagym Zwemmen - Badpak Anna grijs/oranje NABAIJI - Zwemkleding
Zwemmen_Aquagym

Chloorbestendig badpak voor tonic aquagym Anna grijs/oranje NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: wie tonic aquagym beoefent (aquafitness, aquabiking). Een badpak voor tonic aquagym (aquabiking, aquafitness) dat de borsten uitstekend ondersteunt.

Kleur : BLAUW

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€24.99 - %

Vanaf €24.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8371490
TECHNISCHE INFORMATIE
Je manier van beoefenen: intensieve aquagym Tonic aquagym heeft veel weg van fitness in het water. Doel van de oefeningen is om je spieren, hart en longen te versterken. De meest populaire discipline is ongetwijfeld aquabiking. In het assortiment aquafitness van Nabaiji vind je een hele reeks badpakken die je boezem goed ondersteunen. De gebruikte stof is chloorbestendig, zodat je zo vaak als je wilt kunt aquagymmen.
Ondersteuning van de borsten Met ingewerkte beha: Voor aquagym kies je bij voorkeur een badpak of bikini die je boezem goed ondersteunt. De ingewerkte cups zorgen ervoor dat je borsten perfect op hun plaats zitten en niet meer bewegen. Dankzij perforaties slorpen de cups geen water op en zijn ze sneller droog.
Materiaal Hoofdstof: 100% polyester. Onze ingenieurs ontwikkelden een stof op basis van polyester en vervingen de elastaanvezels door een PBT-vezel die alle nodige elasticiteit biedt voor een heerlijk comfort en, heel belangrijk, die niet aangetast wordt door chloor. Bijkomend voordeel van PBT-vezels is dat ze snel drogen. En over hun hele levensduur verliezen ze maximaal slechts 3 tot 4% van hun sterkte. Extra troef: PBT is bestand tegen uv-stralen. De kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren.
Aquaresist-technologie Artikelen met het Aquaresist-label zijn gegarandeerd chloorbestendig tijdens hun hele levensduur. Ze behouden hun elasticiteit en zijn bestand tegen uv-straling. Daarom worden ze aanbevolen voor wie geregeld of vaak in een zwembad zwemt.
Score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Borstondersteuning Voorgevormde en geperforeerde cups om de boezem goed te ondersteunen.
Chloorbestendig Meer dan 200 uren gebruik: aanbevolen voor regelmatig gebruik.
Afschermend Middelhoge uitsnijding voor veel bewegingsvrijheid.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: bikinitop - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Garnering
60.0% Polyurethaan, 40.0% Polyamide
Stof binnenkant
76.0% Polyamide, 24.0% Elastaan
Koppelplaat
100.0% Polyamide
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Gebruikslimiet Niet geschikt voor glijbanen.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De artikelen met het Aquaresist-label zijn gedurende 240 uur getest onder herhaaldelijke cyclische spanning in een bad met chloorwater. De elasticiteit veranderde niet tijdens de test. In tegenstelling tot klassieke zwemkleding blijft het artikel intact.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: