Comfortabel, stevig en gemakkelijke toegang.

Trekking_Accessoires Outdoor - Backpack Forclaz 90 QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/a159795eacfb4688b3d966bcf2dadfd4.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Backpack Forclaz 90 liter donkergrijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: recreatieve trekkers die een rugzak willen met een goede prijs-kwaliteitverhouding om enkele dagen te gaan rondtrekken. Handig voor mensen die af en toe op trektocht gaan of op reis gaan met veel materiaal. Licht en functioneel: de ideale rugzak voor beginnende trekkers.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€79.99 - %

Vanaf €79.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Backpack
 
Artikelnummer : 8308035
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische tests voor rugzakken. In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen, ... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen UV-stralen en vaak wassen, waterdichtheid, ... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie. De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
Gebruikstests Quechua doet tests waarbij het de veroudering van zijn rugzakken nabootst. Die tests worden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kunnen Quechua en Decathlon 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, te rekenen vanaf de aankoopdatum op het aankoopbewijs.
Milieu-indicatoren Quechua informeert zijn klanten over de milieu-impact van zijn trekrugzakken tijdens hun hele levenscyclus. Het doet dat naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores van A tot E werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en over de berekeningsmethodes vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
VOORDELEN
Inhoud 90 l.
Verdeling van opbergvakken 5 zakken - 3 netzakjes - 1 vak voor een waterzak.
Draaggemak Opgevulde riemen, verstelbare rug.
Borstriem. Stabilisatieriemen. Duimlussen.
Ventilatie Gewone rug en schouderriemen, zonder ventilatiesysteem
Schuurbestendig Garantie van 10 jaar.
KENMERKEN
Duur
langer dan 3 dagen
Inhoud
90 l.
Comfort
eenvoudige rug met schuim
Afstelling
Verstelbare rug
Waterzak
niet compatibel
Regenhoes
apart verkrijgbaar
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Gebruikslimiet Niet waterdicht, bescherm dus je spullen wanneer het regent.
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
Onderhoudstips Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Garantie 10 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: