Ruggedeelte en lengte op kindermaat

Trekking_Accessoires Outdoor - Arpenaz 15 l kinderen blauw QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/e51d4cd94b2a4417859f584675c873a5.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Trekrugzak kinderen Arpenaz 15 liter blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kinderen van 7 tot 10 jaar die met hun ouders een tocht maken van een paar uur. Ideaal voor beginnende trekkers, voor enkele uren. Een trekkingrugzak voor kinderen vanaf 7 jaar die hun eigen rugzak willen om een drinkfles, hun jas en tussendoortjes mee te nemen.

Kleur : BLAUW

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€7.99 - %

Vanaf €7.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Rugzak
 
Artikelnummer : 8357823
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische tests van onze rugzakken We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren:
stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op:
schuur- en scheurvastheid, uv-bestendigheid van de kleuren, wasbestendigheid, waterdichtheid... Dan volgt er een test met het eindproduct, waarbij we jarenlang gebruik versneld simuleren om de stevigheid van de structuur te testen: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een paspop die een wandelbeweging nabootst.
10 jaar garantie De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie vervangt niet de wettelijke garantie die geldt in het land van aankoop.
Gebruikstests Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Dankzij die tests kan Quechua 10 jaar garantie gegeven op de geteste rugzakken, vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
Milieumaatregelen Quechua informeert zijn klanten vrijwillig over de milieu-impact van zijn rugzakken over hun hele levenscyclus. Het merk doet dat naar aanleiding van een experiment uit juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van milieu. Daarbij werd een score van A tot E toegekend aan de verschillende rugzakken, op basis van een vergelijking met uitsluitend Quechua-modellen. Meer details over dit project en over de gehanteerde methodes zijn te vinden op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
VOORDELEN
Draaggemak Gewatteerde rug en riemen. Duimsteunen en borstriempje.
Ventilatie Opencellig schuim op de rug voor een goede luchtcirculatie.
Inhoud 15L
Verdeling van opbergvakken 1 zakje, 2 netjes.
Makkelijk te openen / sluiten Snelle ritssluiting.
Schuurbestendig 10 jaar garantie.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Voorraadinfo Berg je rugzak op een droge plaats op. Leg hem bij voorkeur plat neer zodat de rug zijn vorm behoudt.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de productmanager samen met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 10 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: